Így nézett volna ki az eredeti Doom 4

Kiderült, hogy festett volna eredetileg a Doom 4.

Mielőtt még a Bethesda 2016-ban kiadta volna a Doom új, számozás nélküli részét, javában dolgoztak a valósi negyedik epizódon. A Noclip csapata folyamatosan próbálja az ilyen rejtett "kincseket" felkutatni és most találtak is két jelenetet az eredeti programból, illetve indoklást is arra, miért lett elkaszálva a cím.

Az infók alapján a Doom 4 túl lassú volt és így nagyon hasonlított a Call of Duty-hoz. Ez egyébként lászik is, hiszen a 2016-ban végül megjelent Doom nagyon pörgős játékmenettel bírt, míg a mostani jelenetben egy lassabb játékot látunk. Szóval jól jártunk a "cserével".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JonasSandor #2
    Ha megcsinálták volna nagyon örültem volna neki, a doom 3 is milyen fasza lett.
  • Macropus Rufus #1
    nem lett volna ez olyan nagy rossz. 1:25-nél amikor az ellen elhúzza a hullát azt mondjuk nem lenne rossz a Doom-ban. (mármint a 2016-osban). Ellenfelek teleportálása sem lenne rossz. A környezet az mondjuk nem kimondottan doom-os. Meg az a fókusz állítás vagy mi a fene, ami kb. 9:14 környékén van, ez sem hiányzik. Meg hát az ember eleve fordítva intézi a dolgokat, tehát nem az homályos ami messze van, ha nem az lesz homályos ami közel, ha éppen messzire néz. Szóval jó, hogy nincs benne. 10:16 környékén a ventilátor az nagyon adja. Az jó. Kár, hogy ilyen viszont nincs az új Doom-ban.(2016).