Egy óra Doom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én imádom az ilyen gyors játékokat. A COD és hasonlókkal is elpötyögök azért néha, de az igazi nagy kedvencem a Q3 volt.
Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2016.05.20. 19:31:02
Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2016.05.20. 19:31:02
COD-al én is sokat játszottam (gy.k. az összeset végignyomtam), de ennyire nem volt látványos és pláne zavaró a sebesség. Ez itt marha gyors.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Egy csomó játékban lehet állítani az FOV-t, szerintem ez játékosfüggő. De a sebesség zavaró.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem lehet, hogy a torzítás azért van mert sisakból néz ki ?
A többi FPS-ben is 40 km/h-val futnak a katonák teljes felszerelésben bármeddig - tehát az nem rövidtávú sprint, ami előfordul pár játékban, hanem az alap haladási sebesség (pl. BF, COD, CS)... Ami azért viccesebb, mint ez, ugyanis itt a fickó power armorban van, nem véletlenül van ekkora ereje és tud ekkorákat ugrani/esni.
Szerintem már párszor felkerült DOOM gameplay videó, konkrétan tudok olyat is, aki már a harmadik 1 órás videónál tart... 😄
Szerintem már párszor felkerült DOOM gameplay videó, konkrétan tudok olyat is, aki már a harmadik 1 órás videónál tart... 😄
eltaláltad, interjúban mondta valaki hogy 40km/h-val megy
a nagy FOV meg szerintem a multi miatt van, ott szokták ekkorára állítani, és gondolom ezek itt most kipróbálták single-ben is 😄 de ja, elég gázul néz ki
a nagy FOV meg szerintem a multi miatt van, ott szokták ekkorára állítani, és gondolom ezek itt most kipróbálták single-ben is 😄 de ja, elég gázul néz ki
nem rossz. 😊
ez inkább az eredeti doom1-2 játékmenetre hasonlít.
Viszont miért kellett ilyen hülye torzításban megjeleníteni a játékot?
Baromi idegesítő számomra. Ami érdekes, hogy a bemutatón egyáltalán nem ilyen volt a megjelenítése a játéknak. Az sokkal jobb volt.
Ez gagyi. Ilyen torzításban soha nem látja az ember a környezetét, max. ha valamilyen kamerán át nézi ami effektelve van. Mert még a kamera sem torzít így.
Amúgy a játék rendben van. A grafika is okés. Viszont egy kérdés: mennyivel fut ez az emberke? Ránézésre olyan 40-50km/-hval 😄
ami azért vitzes. De ennyi túlzás belefér. 😉
ez inkább az eredeti doom1-2 játékmenetre hasonlít.
Viszont miért kellett ilyen hülye torzításban megjeleníteni a játékot?
Baromi idegesítő számomra. Ami érdekes, hogy a bemutatón egyáltalán nem ilyen volt a megjelenítése a játéknak. Az sokkal jobb volt.
Ez gagyi. Ilyen torzításban soha nem látja az ember a környezetét, max. ha valamilyen kamerán át nézi ami effektelve van. Mert még a kamera sem torzít így.
Amúgy a játék rendben van. A grafika is okés. Viszont egy kérdés: mennyivel fut ez az emberke? Ránézésre olyan 40-50km/-hval 😄
ami azért vitzes. De ennyi túlzás belefér. 😉
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Ha játszanál is vele, akkor legalább reálisan látnád mi a helyzet. Ugyanis grafikailag épp az, hogy semmit pluszt nem nyújt (sőt!), ellenben a játékmenete egészen korrekt.
én meg annak örülnék ha kitudnám próbálni
na persze legalább örülnék hogy van single...
ennyi elég is volt belőle... tömény unalom
grafika jó, bár az is unalmas már
grafika jó, bár az is unalmas már