Ötvös Tibor

Augusztus 30-án jön a World of Warcraft Legion


Megkapta hivatalos megjelenési dátumát a World of WarCraft Legion.

Eredetileg szeptember végére vártuk a World of WarCraft legújabb kiegészítőjének megjelenését, mely a Legion címet kapta, de ma hivatalosan is bejelentette a Blizzard, hogy augusztus 30-án lesz elérhető a program. A hatodik kiegészítő - ahogy azt már megszokhattuk - ezúttal is több kiadást kap és a megjelenés után mindenképpen beszámolunk róla.

A kiegészítő már "egy ideje" készül és a Warlords of Draenor történetét folytatja. Gul'dan visszatért és minden eddiginél gonoszabb. A történet helyszíne a WarCraft 3-ban megemlített The Broken Isles területe, ahol korábban az Éjszakai Tündék éltek. Mára a terület azonban egy kihalt temetővé vált és a játékos átélheti a WoW-történelem legnagyobb démoninvázióját a visszatérő The Burning Legion miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asgh #1
    Szvsz a WoW-nak már annyi.
    Olyan, mint egy valaha kultikusnak számitó tv sorozat, amit túl sokáig húztak. A készitőkből kifogytak az ötletek, már minden volt, meg annak az ellenkezője is és utolsó markeding eszközként visszahozzák a halálból a régi hősöket, hátha a nosztalgia felszinen tartja még egy darabig.
    És ez csak a sztori.
    A játékmenet szimplán katasztrofális. A vanilla wow igazi vonzereje még a közösség volt, azért léptél be, hogy a haverjaiddal lehessél, a mostani meg egy szóló játék némi online multiplayer lehetőséggel.
    Persze minden kiegnél fellángolnak a remények, hogy ez majd ismét élvezhetővé teszi a játékot, de aztán pár hónap múlva jön a kiábrándulás.
    Kár érte.