Ötvös Tibor

Emlékezetes lesz a World of WarCraft születésnapja


Hamarosan 11 éves a World of WarCraft és a Blizzard emlékezetessé szeretné tenni ezt a születésnapot.

Tavaly volt 10 éves a Blizzard kultikus alkotása, a World of WarCraft és természetesen a csapat szerette volna illően megünnepelni ezt a fordulót. A rajongók szerint ez nem sikerült tökéletesen, éppen ezért a 11. születésnapra már jobban figyel a Blizzard. Főleg azért, mert elég erőteljesen fogy a rajongótábora az MMORPG-nek és talán így is próbálja megfogni a maradék pár millió felhasználót.

Idén 5 csomaggal is készül a november 30-i ünnepre a Blizzard, melyeket a linken lehet megtekinteni. A kínált tartalmak természetesen egy külső szemlélőnek nem mondanak túl sokat, de a rajongók feltehetően elégedetten csettintenek. És persze közben gőzerővel készül az új World of WarCraft kiegészítője, a Legion, mely a nyáron jelenik meg és a csapat nem titkoltan az előfizetői számok emelkedését várja a projekttől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WiLDoR #2
    Jah, egy rakás sz*r a 10 éveshez képest ez. Adtak 2 db 5 töltetes wandot, egy kosztümöt meg egy 5 töltetes thunderfury skint.
    Huh, baromira megerőltették magukat...

    Inkább adnák vissza a 40vs40-es TM-SS battlegroundot, 1000x többet érne, mert ez a pár gagyi, ami a csomagban volt -.-
  • cateran #1
    Hamarosan? Hat az evfordulos okossag mar elkezdodott, nincs semmifele "5 csomag", hanem 1 mai tartalmazza a felsorolt 5 targyat. A Celebration Package-en kivul mind toltetes, illetve most mar BoP-os is....Nagy lofutty a 10 eveshez kepest, de az megiscsak a 10. evfordulo volt..mindazonaltal 1 toy elfert volna....