Ötvös Tibor

Transznemű karakter az Assassin's Creed: Syndicate világában

Első alkalommal bukkan fel transznemű karakter az Assassin's Creed világában.

Bátor lépésre szánta el magát a Ubisoft, mikor a régóta sikerrel futó Assassin's Creed franchise-ba első alkalommal emel be egy transznemű karaktert. A Syndicate világában Ned Wynert azon kevés emberek egyike lesz, aki már az elejétől fogva segíti Jacob és Evie Fry küldetését és tőle folyamatosan kapjuk majd a küldetéseket. Ezzel együtt pedig a franchise elején olvasható szöveg is megváltozott és alkalmazkodott az új szereplőhöz.

"Inspired by historical events and characters, this work of fiction was designed, developed, and produced by a multicultural team of various beliefs, sexual orientations and gender identities", azaz "Bár valós események és személyek inspirálták a művet, de ezt a fikciós történetet multikulturális hátterű emberek tervezték, támogatták és fejlesztették, akik különböző hittel, szexuális orientációval és nemi identitással rendelkeznek." A hivatalos indoklás szerint egyébként az elfogadás és a változatos karakterek beemelésének szándékával került be a sztoriba Wynert. A Syndicate PC-re november 19-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fbn Lx #4
    ez már gusztustalanul PC, menjenek már a picsába a nyálveréssel
  • kissssss #3
    rövid életű lesz...
  • Cickány90 #2
    Inkább csak a hírverésért került bele, ha komolyan gondolnák, nem emelnék ki külön.
  • Sir Cryalot #1
    "A hivatalos indoklás szerint egyébként az elfogadás és a változatos karakterek beemelésének szándékával került be a sztoriba Wynert."

    így kell kiénekelni az SJW -k zsebéből a preorderes zsozsót