Ötvös Tibor

Assassin's Creed: Syndicate - London éli az életét


Egy friss Syndicate trailerben ismerhetjük meg a londoni polgárok mindennapi életét.

Újabb trailert kapott az Assassin's Creed: Syndicate, melyben ezúttal a londoni lakosok mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. Láthatjuk ahogy teszik a dolgukat és élik az életüket, míg mi fel nem bukkanunk. A játék konzolokra október 23-án, PC-re pedig november 19-én jelenik meg.

Jacob és Evie Frye testvérek és menet közben nem tudunk majd váltani kettejük között. Azt el kell árulni, hogy a program Jacobot részesíti előnyben, így a küldetésekben 75-25 százalékos eloszlásban fogjuk inkább irányítani őt, mint húgát. A londoni alvilágban játszódó Syndicate nem kap multiplayert sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #3
    Ja csak ugye a teljes város küldetésláncok teljesítése után tárul fel, na meg van egy hosszú bevezető is általában, illetve kicsit drága 12 ezer forint ennyiért :D A lényeg hogy sztoriban és egyéb elemekben szerintem már gyengusz a sorozat, de a helyszín modellezésben még mindig 10/10.
    Utoljára szerkesztette: Etinger, 2015.09.03. 09:54:10
  • Zsoltee_a_bator #2
    Tok egyszeru: ne menj oda a kuldetest jelzo ponthoz. :)
  • Etinger #1
    Az a vicc, hogy szívem szerint jobban tetszene, ha ez egész átalakulna valami tech demo sorozattá, ahol nagyszerű múltbéli helyeket modelleznek le. Nem lenne benne harc lopakodás sztori stb. Csak simán ilyen múltbéli helyeket lehetne bejárni. Ennyi :)