Ötvös Tibor

WarCraft: Armies of Azeroth - a rajongói WarCraft 3 remake


Bemutatkozott a rajongók által készített WarCraft 3 remake.

Mivel a jelek szerint - a rengeteg pletyka ellenére - a Blizzard nem óhajtja folytatni a fő WarCraft-sorozatot, így rajongók egy csoportja úgy döntött, elkészítik ők a harmadik rész remakejét. A Warcraft: Armies of Azerot ma megmutatta az első játékmeneti videóját, mely bizony igen impozánsnak tűnik.

Bármennyire is örülünk a dolognak és várjuk a megjelenést, még elképzelhető, hogy az egészből semmi nem lesz. A Blizzard ugyanis még nem adott engedélyt a munkálatokra és mivel - érthető módon - az új játékhoz a figurák modelljein kívül minden felhasználnak, még gond lehet. Mindenesetre reméljük, hogy kikerülhet a program és visszatérhetünk az egyik legjobb stratégia világába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • animastudio500 #6
    Szerintem hagyják a fejlesztést, mert a warcraft 3 modellek és maga a tartalom javát elérhetővé tették, vagyis a modder csapatok használhatják nyugodtan. Ez nekik jó, mert promóciós fogásnak jó, másrészt meg ha sikeresnek bizonyul a játék, abból a blizzard sokat profitálhat és csak egy relatíve kis összeget kell nekik rááldozniuk. Nem éri meg ma már seggfejnek lenni, szerintem meg ők nem voltak olyanok, akik annyit seggfejeskedtek.
  • Ragnaar #5
    A DOTAt is hagyták fejleszteni, persze az lehet, hogy nem ugyanaz a kategória, de hasonló. Ez is ugye tekinthető egy SC2 modnak, amíg ingyen elérhető, nem hinném hogy a Blizzard leállítatná. (Valve is hagyta a Half-Life 1 Black Mesa modot megjelentetni, sőt steamre is felkerült)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.03.13. 15:41:21
  • Shiwo #4
    hát, én a helyükbe vagy engedném, reklámnak megteszi, vagy eleve támogatnám őket..

    ha most nekiállnak pampogni, akkor úgy is "tök véletlenül" kiszivárog torrentre a dolog, tehát végeredményben ugyan ott lesz a játék, csak a Blizzárdból gonosz mumus lesz..
  • Ragnaar #3
    Hát az eredetinél azért jobban néz ki, de a SC2t alapul véve lehetnének még kicsit részletesebbek a modellek, meg a textúrák..
  • paby88 #2
    az elmúlt évek miatt lehet de nekem semmi változás nem látszik egyébként meg azeroth
  • Cickány90 #1
    Nem rossz, de tutira le fogják lőni.