Ötvös Tibor

Feltörhetetlen lesz a PC-s GTA 5


A Fifa '15 és Lords of the Fallen másolásvédelmi rendszerét használja a Grand Theft Auto 5 is.

A Rockstar Games gőzerővel dolgozik a Grand Theft Auto ötödik részének PC-s és új generációs változatán, melynek legnagyobb újítása kétségtelenül az FPS-mód lesz. Éppen ezért a csapat nagyon készül a warez ellen és nem meglepő módon azt a védelmet teszi fel a programra, ami eddig a Fifa '15 és a Lords of the Fallen PC-s portjai esetében is bizonyított. Ez pedig nem más, mint a Denuvo.

A rendszer lényege egyébként, hogy a DRM minden egyes indításkor új kódot generál és ezzel eddig még egyetlen warez-csapat sem bírt el. Ezzel egyébként várhatóan a Rockstar minden alkotása megkapja ezt a védelmet, ahogy a CI Games és az Electeonic Arts sem vált már. A GTA 5 PC-re januárban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TuskoMobile #40
    feltörték xD

    +drágaszar túl sok pénzt kaszálnak vele és elköltik baromságokra 1%-át nem költik fejlesztésre vagy a játékra meg azokra akik megdolgoztak vele ez a baj rohadjanak meg jó hogy nem veszem meg
  • sanyicks #39
    az a baj, hogy általában nincs is mit tisztelni a munkájukban, mert szar bugos optimalizálatlan fost gyártanak.
  • Ragnaar #38
    És sokkal inkább bármi mint akármi... "Diablo III is a hack and slash action role-playing game (ARPG). It retains the isometric perspective from its predecessors." Nem én mondtam, hanem a Diablo3 wiki, és nem tudom arról tudsz-e hogy annyira mmo a Diablo3, hogy a konzolos verzióhoz netkapcsolat sem szükséges ...
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.11.11. 10:10:30
  • M0RN1NGST4R #37
    rossz a példa, a dio 3 sokkal inkább mmo mint single
  • Zombee #36
    A magyar fizetésekről: egy régióban vagyunk Steam-en pl. az angolokkal. Ororsz/ukrán régióban rendre olcsóbb árak vannak.
    Persze ettől még nem kell fizetség nélkül hagyni, ami tetszik, ha nem jó az új ár, fél-egy év múlva töredékéért meg lehet venni.
    Inkább az a gáz, hogy tényleg nincs kipróbálási lehetőség, csak a játékok nagyon kis százalékának van demója. Meg is lepődtem, hogy az Evil Within-hez adtak ki
  • Molnibalage #35
    A drága játékokról még egy gondolat. Ha egy mozifilm megtenkintése kb. 1500 HUF táján van és jó esetben tart 2 órát. A TR egy egyszer játszható játék, de nekem kitartott 25 órát 9 ropiért és akárhányszor előveheted. Ehhez képest a mozi na az irgalmatlan drága.

    Szórakozóhelyek? Na azok aztán tényeg durva árakkal számolnak... Igen, a netelőfizetés is pénz meg a vasat is meg kell venni, de azokat osszad vissza. 4-5 évente kell kb. 250k HUF-ot vasra költeni és ennyiért igen jó gépet kapsz, ha nem azonnal akarod a tutit.
  • Stief #34
    Egyébként annyit hozzá fűznék hogy ha egy játék fél évig kitart akkor már megérte 9000 -10000 ft
  • Stief #33
    Amúgy azt gondolom hogy most már vannak megvehető kategóriájú játékok, már egyre jobban leszoktam a warezokról. Sok jó akció van. 34 euró volt gta egyik online webshopban, szerintem ez nem pénz érte. Főleg hogy igazán jó játékról beszélünk. Szerintem ez még nem is lehúzós ár.
  • MerlinW #32
    "Grand Theft Auto V will not use Denuvo DRM, says company co-owner"

    Tájékozódunk, aztán írjuk a cikket kéremszépen:)
  • Lacee86 #31
    Nyilván fel lehet törni, na de mennyi ideig? Amikor már a kutyát sem érdekli ill. amikor már bagóra leesik a játék ára. Tehát a feltörhetetlenség ha az avulási ideg tart, az már teljesen sikeres.