Feltörhetetlen lesz a PC-s GTA 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+drágaszar túl sok pénzt kaszálnak vele és elköltik baromságokra 1%-át nem költik fejlesztésre vagy a játékra meg azokra akik megdolgoztak vele ez a baj rohadjanak meg jó hogy nem veszem meg
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.11.11. 10:10:30
Persze ettől még nem kell fizetség nélkül hagyni, ami tetszik, ha nem jó az új ár, fél-egy év múlva töredékéért meg lehet venni.
Inkább az a gáz, hogy tényleg nincs kipróbálási lehetőség, csak a játékok nagyon kis százalékának van demója. Meg is lepődtem, hogy az Evil Within-hez adtak ki
Szórakozóhelyek? Na azok aztán tényeg durva árakkal számolnak... Igen, a netelőfizetés is pénz meg a vasat is meg kell venni, de azokat osszad vissza. 4-5 évente kell kb. 250k HUF-ot vasra költeni és ennyiért igen jó gépet kapsz, ha nem azonnal akarod a tutit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tájékozódunk, aztán írjuk a cikket kéremszépen😊
[merlinw.org]
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.11.10. 20:09:18
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ezen felül vannak olyan játékok, aminek újrajátszási faktora szinte végtelen. Ha nem ilyen a zsánered, akkor persze IJ kártya...
10-15-kba megy mi kerül? Anno újonnan azonnal vettem meg az X-COM-ot, a Civ V-öt, a Skyrimet és egyik sem került ennyibe. A Tomb Raider 1,5 éves, de a GoTY változat is egy rakás DLC-vel 9k volt. Az alapjáték 7k táján lett volna és leárazást várva még ennyi sem...
Az meg tök vicces, hogy "milyenek a magyar fizetések". Aha. Ezek szerint, akkor ezzel minden ellopását lehet indokolni? Vagy, ha nincs pénzed nőre vagy kurvára, akkor mehet a nemi erőszak? Van csinos nőrokonod? "Letölthetem ingyenes kipróbálásra, akkor sem, ha nem akarja?
Egyszerűen nevetséges egyesek szemlélete. Mennyi idős vagy? Mert rájössz majd idővel, hogy a számítógépes játékokon kívül is van élet...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ilyen nem is volt nem is lesz mindent meglehet kerülni, az idő megoldja
Egyébként meg nem kapja meg ezt a csúcs szuper védelmet, "csúcs szuper" most azt hiszik hogy az, majd letörik a szarvuk.
Másik meg hogy egy hülyegyerek lát egy logot a denuvo honlapján és egyből kavarja itt a kását.
Remélem azért nem jön be az oldaluk mert már a hekkerek szétszedték őket.
természetesen krekkeltbe volt meg, és már kimondottan kíváncsi voltam rá, hogy mit tudhat a FADE (esetleg disznókat gyárt majd a fűrészmalom, mint a Settlersben, vagy mi?), de sose fédelt be
eléggé elszomorított, mondhatom 😄D
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
egyebkent meg igen, amennyiben nem fog mukodni a kodolas szopatni fogjak a FIZETOS UGYFELEKET, ugyanis a warezolok max nem huzzak le, vagy netantan ha megvennek, mert erdekli oket UGYAN UGY SZOPATNI fogjak oket is, ergo eme szokasuktol hamar megvalnak...
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.11.08. 13:04:05
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Másrészt kryptográfia első szabálya: Bármit fel lehet törni.
Utoljára szerkesztette: OGMontana, 2014.11.08. 11:12:39
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
2, ez a védelem is ugyan arra a sorsa fog jutni, mint annak idején a starforce. csak idő kérdése
3, "a sok pénzéhes köcsög aki nem hajlandó megtisztelni a munkáját a fejlesztőknek szopjon kurva nagyokat" - nem fognak krva nagyokat szpni, max nem fognak játszani egy darabig.
4, lehet bennem van a hiba és rossz környéken élek, de én nem szoktam találkozni olyan emberekkel, akik mondjuk az utcán azzal arcoskodnának, hogy xy címet lewarezolták.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.08. 08:07:47
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nem lesz Denuvo a GTAV ben!
Nem lehet felfogni?
Cogito Ergo Sum
Azok akik megtehetnék, de vagy menő csávónak gondolják magukat emiatt és hivalkodnak is ezzel vagy neki mindennel játszania kell vagy csak egyszerűen azért, mert minek, ha van warez belőle megérdemelnék, hogy basszák át őket az életben ahol csak lehet.
A legnagyobb szájuk pont azoknak van, akik alig akarnak fizetni egy fillért érte, de játszani azt persze nagyon is.
Egyebkent szemely szerint en mar voltam ugy, hogy egy jatekbol pont azert raktam fel a feltort valtozatot, mert a legalis olyan durva (es szoftverhibas) vedelmet tartalmazott, ami kicsinalta volna a gepem. Az meg ugyebar nem igazan nyero.
Az fps nezet egy kozel teljes szabadsaggal rendelkezo jatekban szerintem jo dolog. Mondjuk nem ujitas, mert az elder scrolls-ban ez mar egy ideje alap.
Cogito Ergo Sum
Fogják meg és dugják fel a seggükbe a GTA 5-öt és a későbbiekben kiokádott dlc-ket is.
Szarházi pénzéhes banda az összes és már csak féljátékokat dobálnak ki!