Ötvös Tibor

Augusztusban indul az RPG-áradat

Augusztusban elsősorban az RPG-rajongók örülhetnek, hiszen ez a műfaj adja a hónap legtöbb PC-s programját.

1-én rögtön érkezik a Sacred 3, ami a Deep Silver logójával jelenik meg és a Diablo 3 számára próbál kihívót állítani. Erre meg is van minden esélye, hiszen bár még él az embargó a kritikáról, de annyit elárulhatunk, hogy egészen kellemesre sikeredett a program. Ráadásul elég vicces is, ami kis extrát ad a dologhoz.

8-án érkezik az Ultra Street Fighter IV, ami az alap verekedős játékhoz ad pár extra tartalmat, kiegyensúlyozza az erőviszonyokat, kapunk pár új harcost és javítják a bugokat is. Nagyjából ennyi, reményeink szerint a Super Ultra Hyper Street Fighter IV már nem jelenik meg, helyette jön az ötödik rész vagy a Tekken-nel közös mellékág.

15-én a hónap legsikeresebbnek tűnő alkotása, a Risen 3: Titan Lords kezdi meg hódító körútját. A program természetesen egy akció-RPG, mely azonban szerencsére visszatér a jól megszokott fantasy világba. A Piranha Bytes eddig csak egyszer okozott csalódást, reményeink szerint ezúttal alaposan kitesznek magukért.



Augusztus 29-én az FPS-rajongók is örülhetnek, hiszen megjelenik a Metro Redux, melyben az eddig megjelent két részt csomagolta egybe a Deep Silver, ám ennél azért többet kapunk szerencsére. Az eddig látottak alapján a 2033-ra szinte rá sem fogunk ismerni (új átvezető mozik, jelentősen feljavított grafika stb) és a Last Light is kap egy kis turbót.

Elméletileg augusztusban jön a Wasteland 2 és a Road Redemption is, ám mivel ezek hivatalos, napra pontos megjelenési dátumot nem kaptak, így nem vettük be őket a felsorolásba, csak így, említés szintjén. Szeptemberben sem lesz sokkal jobb a helyzet. Jelen állás szerint ugyanis a Dead Rising 3 és a Train Simulator 2015 érkezik csak PC-re. De reményeink szerint ez azért még változik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!