Ötvös Tibor

Két kiadással jön hazánkba az Xbox One

Szeptember 5-én jelenik meg Magyarországon az Xbox One, mely rögtön két kiadással is jelentkezik.

Pár hete tudhattuk meg a Microsoft hazai képviseletének hivatalos közleményéből, hogy az Xbox One hazánkban szeptember 5-től lesz majd elérhető. Akkor már jelezték felénk, hogy kapunk még különböző információkat a premierről és ma egy újabb morzsát csipegethetünk fel a képzeletbeli útról.

A hozzánk eljuttatott sajtóanyagban ugyanis a Microsoft közli a rajongókkal, hogy a magyarországi piacon rögtön két kiszerelésben lesz elérhető a konzol. Az első, limitált példányszámban elérhető konzolcsomag a következőket fogja tartalmazni: Xbox One konzol, beépített 500 GB-os merevlemez, Blu-ray lejátszó és Wi-fi. Egy Xbox One vezeték nélküli kontroller, HDMI kábel, vezetékes headset, valamint egy 14 napos Xbox Live Gold elérést biztosító kód. A csomag továbbá letölthető formában tartalmazza a Forza Motorsport 5 és a FIFA 15 című játékokat is. A csomag ajánlott fogyasztói ára 129.990 forint.A második, szintén limitált példányszámban elérhető konzolcsomag tartalma a következő: Xbox One konzol Kinect érzékelővel, beépített 500 GB-os merevlemezzel, Blu-ray lejátszóval és Wi-fivel. Egy Xbox One vezeték nélküli kontroller, HDMI kábel, vezetékes headset, valamint egy 14 napos Xbox Live Gold elérést biztosító kód. A csomag továbbá letölthető formában tartalmazza a FIFA 15 és a Dance Central Spotlight című játékokat is. A csomag ajánlott fogyasztói ára 159.990 forint.Fontos kiemelni, hogy a fenti két ajánlat csak és kizárólag az előrendelők számára lesznek elérhetők. Előrendelést pedig szeptember 4-ig illetve a készlet erejéig fogadják a terjesztők. Illetve az sem elhanyagolható, hogy a FIFA 15 csak szeptember 24-én jelenik meg, így nagyjából két hétig ne lesz elérhető, lehet előrendelő az ember vagy sima vásárló.

A Microsoft a megjelenésig további részletekkel szolgál majd a konzolról illetve azt is megtudhatjuk, hogy mely alkotások lesznek megvásárolhatók a gép mellé. És reményeink szerint lesz egy launch party, melyről majd be is számolunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!