Ötvös Tibor

Hivatalosan is bemutatkozott a Far Cry 4

A Ubisoft ma hivatalosan is leleplezte a Far Cry negyedik részét, mely valóban a Himalája területén játszódik.

A Ubisoft ma igazi hírnapot tartott, hiszen szinte minden fontosabb franchise-ról elárult valami újdonságot. A Far Cry 4-et meg "szimplán" hivatalosan is bemutatta. Minden komolyabb körítés nélkül egyszerűen csak feltette a netre az első, hivatalos információkat a programról, melyhez ráadásul rögtön egy borítótervet és megjelenési dátumot is csatolt.

De nézzük először milyen körítést kap a negyedik kalandunk. A mai világban már koránt sem meglepő, hogy a korábban még csak pletykaként kezelt értesülések majdnem mindegyike igaznak bizonyul. A Far Cry 4 esetében is ez a helyzet. A Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai és Ubisoft Kiev koprodukcióban készülő alkotás november 20-án jelenik meg Európában PC-re, PS3-ra, X360-ra, PS4-re és Xbox One-ra.

Kalandjainknak a Himalája hegyvidékes tájai, pontosabban Kyrat elhagyatottnak tűnő havas vidékei szolgáltatnak helyszínt, ahol egyébként egy önjelölt királlyal gyűlik meg a bajunk. A hivatalos leírás alapján rengeteg fegyvert, vezethető járműveket és állatokat (!!!) is kapunk és itt jegyeznénk meg, hogy reményeink szerint a Jetivel kapcsolatos hírek is végül igaznak bizonyulnak.

A Far Cry 4 világa természetesen teljesen szabadon lesz bejárható... és nagyjából ennyi. A Ubisoft ezen felül csupán az előrendelők számára nyújtott extrákról nyilatkozott. Aki megrendeli a programot, az megkapja a Hurk's Redemption DLC-t, melyben a harmadik részben megismert karakterrel teljesíthetünk három szóló küldetést. További részletek az E3-on várhatók.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gery13 #1
    várom a repacket :D ;)