Ötvös Tibor

Újabb címek multis támogatását állítja le az EA

Június 30-tól több, mint 50 játékának multis támogatását állítja le az Electronic Arts.

Újabb komoly kaszára készül az Electronic Arts. A legújabb hírek szerint ugyanis több mint 50 alkotásának multis támogatását állítja le június 30-tól a kiadó. Ez egyébként összefüggésben áll a GameSpy szerver-leállítási akciójával, mely szintén ezen a napon veszi kezdetét. Bár az EA próbált megoldást találni, hogy folytassa a támogatását ezen játékoknak, ám végül nem jártak sikerrel.

A leadott lista alapján a Battlefield 2142, BF 1942, Crysis 1-2 és a Need for Speed: Hot Pursuit 2 rajongók lehetnek csalódottak (a részletes felsorolás a fenti linken olvasható). A többi és újabb programok továbbra is élvezik a multis támogatást és ezek leállítását nem tervezi az Electronic Arts.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Evoluti0N #1
    Ez jó. Az EA elindította az On the House programot, hogy megmutassák milyen jó fejek. Ez annyit jelent, hogy időnként bizonyos játékokat ingyenessé tesznek. A legutóbbi ilyen játék a Plants vs Zombies GOTY. Április 18-án ingyenessé tették a BF 1942-őt, 2 és fél hónapra rá megszüntetik az online támogatást. Tipikus EA. :D