Ötvös Tibor

Új csapat kezdi el a Command & Conquer fejlesztését

Újrakezdődik az ingyenes Command & Conquer fejlesztése.

Októberben jelentette be az Electronic Arts, hogy mivel az ingyenes Command & Conquer fejlesztése és rajongói fogadtatása nem úgy alakult, ahogy azt szerették volna, így leállították a munkálatokat, a Victory Games csapata pedig lehúzta a rolót. Akkor sokan temették a programot, ám ma újabb fordulat állt be az egész történetben.

A Blue's News oldalán ugyanis felbukkant egy bejegyzés, mely az EA támogatói oldalán jelent meg. Ennek tartalma arról szól, hogy a The C&C Ultimate Collection vásárlói nem kell, hogy aggódjanak, hiszen az ingyenes játékhoz kapott béta-hozzáférésük elérhető lesz majd akkor, ha egy új csapat nekifog a munkálatoknak.

Ennél több nem hangzott el, a kiadó nem nyilatkozik az ügyben. A rajongók ugyanakkor már a leállítás bejelentésekor kinyilvánították azon igényüket, hogy jobban szeretnék, ha a Petroglyph Games venné át a programot, melyben számos, korábban a Westwood berkeiben dolgozó alkalmazott található.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Ha az EA rájuk bízza a C&C-t, akkor ez nem lesz többé gond szerintem.
  • amitakartok #1
    Akármennyire is örülnék egy Petroglyph-készitett C&C-nek, valószínűleg nem fog megtörténni mert a Petroglyph idén tavasszal már Kickstarteren próbált pénzt felhajtani, vagyis valószínűleg pénzügyi problémáik akadtak.