SG.hu

Ezentúl bárki fejleszthet alkalmazást a Samsung Smart TV-khez

A Samsung Electronics hivatalosan is bemutatta a Smart TV-khez kapcsolódó szoftverfejlesztési csomagjának (Software Development Kit, SDK) felhasználói felületét.

A cég közleménye szerint az eszköztár széleskörű tartalmi hozzáférést biztosít a fejlesztőknek, és végeredményben kiterjeszti az egyedi felhasználói élményt is. Korábban a Smart TV-khez fejlesztett SDK felülete csupán néhány kiválasztott partner számára és csak limitált számú alkalmazáshoz volt elérhető. A Smart TV SDK-val a fejlesztők alkalmazásokat készíthetnek a Samsung Smart TV-k Tizen operációs rendszeréhez, míg a Preview UI útmutató fontos funkcióként szolgál a tartalmak személyre szabott eléréséhez.


Mivel ezentúl a Smart TV SDK Preview UI segítségével bárki tud alkalmazást fejleszteni, az applikációk széles skálája jobb egyedi élményt biztosít a felhasználók számára. Emellett az elölnézeti funkcióknak köszönhetően a fejlesztőknek lehetőségük lesz kiterjeszteni és reklámozni saját szolgáltatásaikat a Samsung Smart TV-k Smart Hub felületén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • elektor #2
    A Samsung megszüntette a tévéjén a skype szolgáltatást a speciális webkamerát amit kénytelen voltam megvenni hozzá a kalapom mellé tűzhetem.
    Előtte a 3D szolgáltatást szüntette meg. Akkor milyen bővítést kínál és meddig? 1-2 évig míg más nem jut az eszébe?
  • Kara kán #1
    Gondolom csak az újabb okostévékről van szó.