SG.hu

13 collos verzióban is kapható az ASUS Taichi

Az ASUS bejelentette, hogy kapható az ASUS Taichi 31. Egy két 13,3 hüvelykes képernyővel felszerelt Ultrabookról van szó, amely egy táblagép mobil rugalmasságát egyesíti egy noteszgép teljesítményével és funkcióival.

A cég közleménye szerint a két, Full HD felbontású, 13,3 hüvelykes képernyőjével az ASUS Taichi 31 a Windows 8 táblagépek és egy nagy teljesítményű Ultrabook képességeit egyesíti egyetlen készülékben. A 11,6 hüvelykes ASUS Taichi 21-gyel megegyező fekete borítást kapott, lezárt fedéllel pedig egy nagy teljesítményű, erős Core i7 vagy i5 processzoros SSD-tárolós táblagéppé változik. A karcálló üveggel borított, akár 10 ujjal is kezelhető érintőképernyővel a Windows 8 használata problémamentes, a mellékelt nyomásérzékeny tollal pedig egyaránt lehet kézírásos jegyzeteket készíteni, megjegyzéseket fűzni dokumentumokhoz és vázlatokat rajzolni.

Felnyitott fedéllel az ASUS Taichi 31 háromféle használati lehetőséget is kínál. Ha csak a belső képernyő aktív, akkor egy nagy teljesítményű Ultrabook háttérvilágított billentyűzettel és touchpaddel. Ha mind a két képernyő aktív akkor kiterjesztett asztal vagy tükrözött asztal módban használva anélkül lehet megjeleníteni egy előadást vagy megosztani egy videót, hogy külön nagy külső monitorra vagy testes projektorra volna szükség. Végül, de nem utolsósorban elég csak lecsukni a fedelet, és a félbehagyott munkát táblagépes módon folytathatjuk.

Az ASUS Taichi 2012 októberi megjelenése óta egy sor díjat begyűjtött. Az ASUS TAICHI 31 április végétől lesz kapható az egész világon.Hazánkban 439 900 Ft-os ajánlott végfelhasználói ártól lesz elérhető az újdonság.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!