SG.hu

Játékra optimalizált laptopokat jelentett be az ASUS

A G551 és G771 jelzésű, 15 és 17 hüvelykes, játékhoz optimalizált noteszgépek Intel Core i7 processzorokkal, NVIDIA GeForce GTX grafikus kártyákkal és Full HD vizuális megjelenítéssel jönnek.

A cég közleménye szerint a Republic of Gamers (ROG) G sorozatba tartozó új modellek komoly teljesítményugrást mutatnak az elődeikhez képest: az akár Intel Core i7 processzorokkal és NVIDIA GeForce GTX grafikával kapható gépeken könnyedén és simán futnak a mostani játékok a legmagasabb beállítások mellett is. A G sorozat gépei széles látószögű IPS-képernyőkkel, Full HD vizuális megjelenítéssel szerelve kaphatók. A többmonitoros játékhoz vagy több feladat egyidejű kezeléséhez 4K/UHD kezelésére képes Trinity Display kimenettel is fel vannak szerelve.


Külsejüket matt fekete, csiszolt alumíniumfelület, vörös, precíziós marású élek, illetve a fedél megvilágított ROG-logója jellemzi. A billentyűzetet kifejezetten játékosok számára tervezték. Az alulról vörös fénnyel megvilágított billentyűk a félhomályban sejtelmes vörös fényben úsznak. A SonicMaster Premium valósághű hangot nyújt, a ROG AudioWizard szolgáltatással pedig öt előre beállított mód közül választhatunk, amelyek a különféle játékfajták egyedi igényeihez szabhatók. Mivel a legtöbb LAN-játékos headsetet használ a csatákhoz, a G sorozat gépeiben nagy teljesítményű fejhallgató-erősítő is van.

Az ASUS ROG G551 és G771 októbertől lesz kapható hazánkban, az ajánlott bruttó végfelhasználói ár 259 900 Ft-tól indul és változik a konfigurációtól függően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden2 #2
    ázt minyekráft megyen rajta-e ?
  • AgentKis #1
    Asztaaaa! Ezen má pattognak ám az engribörcök!