Gyurkity Péter

HTC M7, BlackBerry Z10 ár

A HTC a hírek szerint még február elején lerántja a leplet új zászlóshajójáról, amely az M7 nevet kapta. A RIM szintén hivatalos bemutatón ismerteti új fejlesztéseit, egyes árak azonban már kiszivárogtak.

A HTC terveiről iparági források, egészen pontosan a beszállító cégek pletykára hajlamos munkatársai szivárogtattak ki néhány részletet a napokban, ebben pedig arról olvashatunk, hogy a gyártó új zászlóshajója már február elején, Londonban bemutatkozik a nagyközönség előtt.

Az M7 a jól értesültek szerint 1,7 GHz-en futó négymagos Qualcomm chipre épül, amely Android 4.2 operációs rendszert futtatna. A kijelző mérete ezúttal 4,7 hüvelyk, a felbontás 1080p, a pixelsűrűség 468 ppi. A listán szerepel továbbá egy 13 megapixeles kamera (ez lassan új szabvány lesz az okostelefon-gyártók körében), illetve az LTE támogatás is megoldott. A cég természetesen ott lesz a február végén esedékes MWC-n, ahol a piaci riválisok is új készülékeket jelentenek majd be, ezek közé várják az LG Optimus G2 és a Huawei Ascend P2 okostelefonokat, talán ezért is sietnek a saját bemutatóval.

A RIM szerdára időzítette a várva-várt BlackBerry 10 platform és az ahhoz kapcsolódó készülékek bemutatóját, néhány várható ár azonban már ezt megelőzően kiszivárgott. Egy névtelen forrás például állítása szerint a cég saját adatbázisából szerezte információit, melyek szerint Angliában 480 fontért lehet majd hozzájutni a BlackBerry Z10 SIM nélküli változatához, bár az még kérdéses, hogy mennyire lehet hitelesnek tekinteni az értesülést, valamint az illetőt.

A cég bemutatójáról természetesen mi is beszámolunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!