SG.hu

Megjelent az Atom processzoros VivoTab Smart

A 10,1 hüvelykes, TranSleeve billentyűzetes táblagép teljes mértékű kompatibilitást kínál a meglévő windowsos szoftverekkel és hardvereszközökkel.

Az ASUS ma újabb windowsos mobil eszközt jelentett be: a 10,1 hüvelykes HD-kijelzővel felszerelt VivoTab Smart táblagépen Windows 8 fut. A gépben kétmagos Intel Atom processzor van, a külön vásárolható, mágnesesen csatlakozó TranSleeve billentyűzet pedig nemcsak a képernyő védelméről gondoskodik, hanem vezeték nélküli billentyűzettel is növeli a hatékonyságot. A 9,7 mm vastag és 580 gramm súlyú készülék 1366 x 768 képpontos IPS technológiájú kijelzőt kapott ötpontos, többujjas érintéses vezérléssel.


A cég közleménye szerint egy feltöltéssel akár 9,5 óráig is használható, és az elő- és a hátoldalon is kiváló minőségű kamerákkal dicsekedhet. A 8 megapixeles, autofókuszos, ötelemű objektívvel felszerelt, 1080p Full HD videofelvételre is képes hátoldali kamera mellett egy 2 megapixeles előoldali kamera is belekerült a videocsevegéshez. A sztereó hangszórókkal ellátott eszköz porcelánfehér, gyémántkék és pipacspiros színben lesz kapható, ajánlott kiskereskedelmi ára 499 dollár a Wi-Fi-vel felszerelt modell esetében, és 599 dollár a Wi-Fi + 4G LTE (opcionális) modell esetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!