SG.hu

Nagyon népszerű a SUSE a felhőszolgáltatóknál

A SUSE a legszélesebb körben elérhető vállalati Linux platform a felhőben, már húsznál is több felhőszolgáltató kínálatában érhető el a SUSE Linux Enterprise Server.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Server már több mint húsz globális felhőszolgáltató kínálatában szerepel, így a platform világszerte több mint 15 000 vállalat létfontosságú informatikai igényeit elégíti ki. Ez jórészt az üzleti modellnek köszönhető, a program lépcsőzetes árképzést kínál, amely ideális az on-demand informatikai szolgáltatások biztosításához. Emellett olyan eszközöket is magában foglal, amelyek megkönnyítik az alkalmazások telepítését és a kezelését a felhőben.

2010-es indulása óta a SUSE Cloud Provider Program többek között az Amazon Web Services, a 1&1, a Dell, a Fujitsu, az IBM, az Intel, a Tencent, az SHI, az SGI, a Verizon és a Vodacom Business vállalatoknak nyújtott segítséget abban, hogy különböző méretű szervezetek számára lehetővé tegyék a SUSE Linux Enterprise Server futtatását egy használatarányos díjazású rendszerben, amely a legszélesebb körű támogatási lehetőségeket nyújtja.

A SUSE Cloud Provider Program nemrégiben a Windows Azure rendszerrel is kibővült, továbbá olyan eszközöket kínál, amelyek megkönnyítik a felhőalapú szolgáltatások fejlesztését és telepítését. A SUSE Studio segítségével optimalizált SUSE Linux Enterprise operációsrendszer-képek és alkalmazások hozhatók létre csupán néhány kattintással.

"A felhőalapú számítástechnika piacán rendkívül kiélezett a verseny, ezért a szolgáltatók minden lehetőséget megragadnak, hogy ügyfeleiknek a lehető legnagyobb rugalmasságot és a legjobb szolgáltatásokat biztosíthassák – mondta Szittya Tamás, a Magyarországi Képviselet ügyvezető igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!