SG.hu

Az Acer visszatéríti a Windows 8 upgrade költségét

Az Acer korábban a hivatalos online Microsoft Windows 8 Upgrade költségének visszatérítését kínálta minden olyan Acer Ultrabook esetében, melyet 2012. június 2. és 2013. január 31. között vásárolnak.

A cég ajánlata most tovább bővült egyéb notebookokra és asztali PC-kre is, egész pontosan a promócióba mostantól beletartoznak azok az Acer Aspire notebookok, Acer Aspire asztali PC-k, melyek eredetileg Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional vagy Ultimate operációs rendszerrel lettek szállítva. Továbbá belekerültek azok az Acer TravelMate notebookok és a Veriton asztali PC-k is, melyek eredetileg Windows 7 Home Basic vagy Windows 7 Home Premiummal lettek szállítva. A promóció ezen része azokra a technikailag is megfelelő termékekre vonatkozik, melyeket 2012. október 1. és 2013. január 31. között vásárolnak.

Amint a vásárlók elvégezték az online Microsoft Upgrade folyamatot, csupán annyi a dolguk, hogy meglátogatják a www.acer.com/windows8upgrade oldalt és követik a hivatkozást az igénylés oldalára. Itt a vásárlónak olyan információkat kell megadnia, amivel megerősíti, hogy elvégezte a Microsoft Upgrade Programot és melyekkel azonosítja saját magát és termékét. Amint ezt ellenőrizték és a vásárló megfelel a feltételeknek, az Acer visszatéríti a vásárlónak a Microsoft Upgrade folyamat online költségét.

A promóció az alábbi országokban lesz elérhető az Európa, Közel-Kelet és Afrika régióban: Ausztria, Észtország, Lettország, Litvánia, Belgium, Hollandia, Luxembourg, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Franciaország, Németország, Magyarország, Izrael, Olaszország, Egyesült Arab Emirátusok, Szaúd-Arábia, Omán, Bahrein, Katar, Kuvait, Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Dél-Afrika, Spanyolország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság és Ukrajna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!