SG.hu

Interaktív olimpai pavilont nyitott az Acer

Az Olimpiai Parkban található Pavilon egy 1200 négyzetméteres két szintes épület mely bemutatja az Acer legújabb technológiáit és termékeit. A harmadik emelet, mely az Acer vendégei részére van fenntartva, a parkra néző panorámát kínál.

Az Acer közleménye szerint a Pavilon úgy készült, hogy bemutassa a sporteredmények és a technológiai innovációk kiválóságait, egy utazásra invitálva a látogatókat olyan kiemelkedő eredményeken keresztül, melyek igazi kihívást jelentenek az emberi teljesítőképesség számára. Amikor belépnek a Pavilonba, a látogatók egy intelligens kártyát kapnak, amely segít az utazás élményét fokozni azáltal, hogy követi a megszerzett tapasztalatokat és gyűjti az elért pontszámokat, valamint lehetőséget nyújt, hogy személyes avatarukat irányíthassák.


A “Gyors, gyorsabb, leggyorsabb” feladatban a játékosok barátaikkal versenyben kell időre versenyezniük egy megemelt padlón elhelyezett tabletek használatával, melyek a versenypályát jelölik ki. Az eseményt a látogató intelligens kártyája indítja be. Amint a felhasználó beilleszti kártyáját, avatarja megjelenik a versenypályán. A játékosoknak minél gyorsabban kell irányítaniuk avatarjukat, miközben akadályról, akadályra ugrálnak. Az ICONIA A510 tablet a vezérlő eszköz ennél a játéknál.


A cég közlése szerint a Pavilon másik érdekessége az Utazás Gömbje, ami egy hatalmas ’élő’ gömb, mozgó atomokkal és adatfolyamokkal. A látogatók a gömb körül elhelyezett tableteket érintőmezőként használva navigálhatnak a tartalmak között. Az aktiválást követően egy fényes jel és egy címke jelenik meg és a felhasználó máris elkezdheti felfedezni a tartalmakat, amik többnyire videók és feladatok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!