SG.hu

Továbbra is a Flextronics a Lenovo szolgáltatója

A Flextronics ma bejelentette, hogy a Lenovo meghosszabbította a cég magyarországi egységével fennálló szolgáltatási szerződését.

A szerződés meghosszabbítására azért került sor, mert a cég közleménye szerint a Lenovo elégedett a sárvári egység szolgáltatási tevékenységével, melynek keretében a Lenovo számára gyártanak termékeket a régiós piacokra. A szolgáltatási szerződés meghosszabbítása mellett a Flextronics a kiemelkedő eredményekért és a folyamatosan magas színvonalú teljesítményért járó minőségi díjat is átvehette a Lenovotól az elmúlt két évben végzett munkájáért.

A Flextronics az ügyféligények teljes körét kiszolgáló megoldásokat biztosít magyarországi termékgyártó központjában, ahol többek között asztali számítógépeket, all-in-one gépeket, munkaállomásokat és szervereket gyárt, szerel össze és konfigurál a Lenovo európai ügyfelei számára.

„Nagy örömmel tölt el bennünket a Lenovoval fennálló szerződésünk meghosszabbítása, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy partnerünknek mondhatjuk őket" - mondta Mike Dennison, a Flextronics High Velocity Solutions üzletágának elnöke. „Úgy gondoljuk, hogy a szolgáltatási szerződés meghosszabbítása és tevékenységünk minőségi díjjal való elismerése ékes bizonyítéka a Lenovo számára nyújtott versenyképes szolgáltatásunk értékének. A Flextronics nevében szeretnék köszönetet mondani a Lenovonak a szerződés meghosszabbításáért. Nagy örömmel tekintünk sikeres partneri együttműködésünk folytatása elébe.”

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!