Berta Sándor

Új termékeket mutat be január végén az Apple

Két lapértesülés szerint is heteken belül bejelentheti legújabb termékeit a társaság. Persze közel sem az Apple-TV-ről vagy az új iPad készülékről hull le a lepel, hanem minden bizonnyal elektronikus tartalmakról.

Az All Things Digital cikkében kiemelte, hogy az Apple január végén új termékeket mutat majd be. Kara Swisher újságíró viszont úgy vélte, hogy ez az időpont még változhat. Az eseményen várhatóan Eddy Cue, az Apple alelnöke is jelen lesz, aki a cégnél az iTunes Store, az App Store, az iBookstore, az iAd és az iCloud részlegekért felelős. A szakember legutóbb tavaly február 2-án a New York-i Guggenheim Múzeumban a The Daily nevű online magazint mutatta be, amit a News Corp. adott ki. A rendezvény eredetileg 2011. január 19-re lett meghirdetve, de elhalasztották.


A TechCrunch a saját forrásaira hivatkozva megerősítette az All Things Digital értesüléseit. Az eseményen az Apple iBooks szolgáltatásával, illetve az azon keresztül értékesíthető új elektronikus könyvekkel kapcsolatos újdonságokról hull majd le a lepel. Az iBooks szolgáltatás 2010. január 7-én, az iPad bemutatóján debütált. Eleinte kizárólag digitális könyveket lehetett megvásárolni a platformon keresztül és ezeket a műveket csak az iPad és az iPhone készülékeken lehetett olvasni. Tavaly nyár óta azonban az alkotások immár a PC-tulajdonosok számára is elérhetők. Az iBookstore az elmúlt hónapokban gyakorlatilag az Amazon közvetlen vetélytársává vált.

Az esemény helyszíne alighanem a néhány héttel ezelőtt megnyitott New York-i Mega-Apple Store lesz. Emellett felmerült még helyszínként a szintén New Yorkban található Flagship Store.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #4
    "amíg nincs apple terméked addig nem vagy senki" :D
  • Macc #3
    Vegulis ilyen cikkekbol lehetne irni napi 100-at is.
  • passatgt #2
    mert az újságíróknak azért illik szólni előtte, hogy hova, mikor, miért kell menni
  • usersg #1
    Azt miért kell bejelenteni hogy be fognak valamit jelenteni? :D Ez már annyira beteges szint... Azt is ki kellene hírezni ha valamelyik alma alkalmazott evett egy finom pizzát, vagy ha megvakarta a kisujja tövét a bal lábán...