SG.hu

3D-s program a Sony tévéin Magyarországon

A mai naptól a 3D-s Sony BRAVIA LCD tévék és Blu-ray lejátszók tulajdonosai egyszerűen és ingyenesen válogathatnak a változatos 3D tartalmak közül, ugyanis mintegy 50 féle filmes, zenei és sport programmal indul a Sony "3D Experience" online szolgáltatás Magyarországon.

A Sony mától 25 európai országban, köztük Magyarországon is elérhetővé teszi a "3D Experience" szolgáltatást, amellyel a 3D képes Sony BRAVIA LCD tévék, Blu-ray lejátszók és Blu-ray lejátszós házimozi rendszerek tulajdonosai ingyenesen, regisztráció nélkül válogathatnak a 3D klipek közül - a szolgáltatás aktiválásához mindössze egy gyors szoftverfrissítés szükséges. A mintegy 50 féle mozifilm, zene, sport és dokumentumfilm között megtalálható a Harry Potter és a halál ereklyéi 3D-s trailere, a Pókember és az Arthur Christmas térhatású trailerei, valamint zenei klipek kifogástalan minőségű 3D-ben.


A kiadott közlemény szerint a Sony a tartalmak folyamatos bővítését tervezi, a következő exkluzív klip a wimbledoni teniszverseny 3D-s összefoglalója lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cloud.strife #1
    Lájk.