SG.hu

Jutalom mobilnet Vodafone feltöltőkártyásoknak

A Vodafone hanghívásra, sms-re és internetezésre is felhasználható extra bónuszokkal kedveskedik a feltöltőkártyás ügyfeleknek.

Október 3-tól vezette be a Vodafone új feltöltőkártyás tarifáját, a Jutalom Plusz-t, amelynél a kettőtől hatezer forintig terjedő bónusz akkor aktiválódik, ha az adott hónapban a tetszőleges számú, akár több kisebb feltöltés összege eléri az 5000 forintot - így nem szükséges egyszerre jelentősebb összeggel feltölteni a kártyát. Ezt a bónuszt - a felhasználók igényeit és szokásait figyelembe véve - nem csak hanghívásokra és sms-re lehet felhasználni, hanem mobilinternetezésre is, ami manapság egyre több ember számára vált szinte elengedhetetlenné. A bónusz a havi feltöltés összege alapján jár.

A Jutalom Plusz tarifát választók számára a fent említett összeg elérése után automatikusan jár a bónusz. Minél nagyobb az adott hónapban a feltöltések összege, annál nagyobb értékű a jutalom, ami akár 6000 forint pluszt is jelenthet a feltöltésen felül.


A cég közleménye szerint a tarifa perc és sms díja alapesetben minden időpontban és minden hálózatba 49 Ft, de ez az 5000 forintnyi feltöltés után járó ezer forint bónuszt beleszámolva 41, míg a 7000 és 10000 forintnyi feltöltés után járó két- és háromezres bónusszal a gyakorlatban 38 Ft-ra csökken. Mostantól ráadásul azon Vodafone ügyfelek is ingyen internetezhetnek a mobiljukon, akik VitaMAX Standard, Party, Klub vagy Tuning tarifával rendelkeznek, vagy a jövőben ezen tarifák valamelyikét választják. A Jutalom Nettel már egyetlen feltöltés után is lehet ingyen internetezni, így például a 3000 forintos feltöltés jutalma 100 MB belföldi adatforgalom.


Azok, akik nem szeretnének élni az ingyenes internetezési lehetőséggel, továbbra is igénybe vehetik a Jutalom Perceket és Jutalom SMS-eket a VitaMAX Standard, Party és Klub tarifákhoz, ami például egyszeri 3000 forintos feltöltéshez 100 díjmentes, hétvégi, hálózaton belüli percet vagy 100 sms-t jelent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!