Napi Online

Itt az egyórás internet

A Vodafone Magyarország változtatott az eddigi volumenalapú internetértékesítésen, bevezette ugyanis az időalapú internetszolgáltatás-értékesítést is.

Beck György, a vállalat vezérigazgatója a tájékoztatón elmondta, hogy március 1-jétől négy különböző időtartamra szóló tv2.mobilnet internetjegyet lehet venni, például akár egy órára érvényes internetelérés is vásárolható. Ennek előfeltétele egy 4990 forintos stick megvásárlása például a Tesco-áruházakban vagy a TV2 oldalán, a későbbiekben viszont már a Vodafone valamennyi feltöltőhelyén lehet majd napi vagy akár havi jegyet venni.

A szolgáltatásban a tévétársaság a mobiltelefoncég partnere, a TV2 anyacége és a Vodafone tavaly hasonló kezdeményezésbe fogott. Németországban már több százezer felhasználója van a terméknek - tette hozzá Beck. Úgy tudjuk, a TV2 egy meghatározott összeget kap az értékesítés után.

Az új szolgáltatás hűségszerződés és havidíj nélkül vehető igénybe. Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója elmondta: a társaság célja, hogy a televíziós csatorna tartalmai minél több módon jussanak el a felhasználókhoz. Nyitrai Zsolt, a fejlesztési tárca államtitkára kiemelte: a kormányzat célja, hogy Magyarország minden pontjára eljusson a szélessávú internetezés lehetősége, mert ez növeli a versenyképességet, segíti a munkahelyteremtést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #1
    Ezt ki fogja megvenni? Nem értem ezt a piaci réteget? Nagymamák, nagypapák???