MTI

Fadarabot vett iPad helyett

Nemhogy "fapados", hanem egyenesen fa iPadet vett egy nő az Egyesült Államokban csalóktól.

A 22 éves vevő Dél-Karolina államban egy gyorsétterem parkolójában kapott a rendkívüli vételen, amelyről azt hitte, hogy az évszázad üzlete. Két férfi lépett hozzá és 300 dollárért vadonatúj táblagépet kínált neki. Bár az ár így is jóval alacsonyabb volt a normálisnál, a nő lealkudott belőle 120 dollárt, így aztán még jobban örült, hogy potom 36 ezer forintnyi dollárért lett egy vadonatúj Apple iPadje. A csaló duó azután a pénz kifizetése közben látszatra visszatette eredeti dobozába a valódi gépet, ám közben kicserélte a "bemutató darabot" egy falapra.


Vásárlás előtt még egy igazit mutogattak neki, de egy falap került a dobozba

A nő nem sokkal később többszörösen is meghökkent. Egyrészt, hogy egy darab fát vett ennyi pénzért, másrészt, hogy milyen tökéletesen "fest" a fagép - meg a duó. A famasina ugyanis látványra egészen pontos hasonmása az igazinak, "gyártói" még a logót és egyebeket is leonardói tökéllyel festették rá. nő Spartanburg városának rendőrségéhez fordult, amely első esetben találkozott olyasvalakivel, aki autós árusoktól vett iPadet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #9
    Mi van a kepen? :O Miert kormoztak ossze?
  • Penge4 #8
    Ahelyett, hogy örülne neki, hogy legalább így van benne multitasking.
  • amitakartok #7
    Az ilyesféle esetek akkor igazán röhejesek, ha valaki ezzel próbálkozik de végül ő köt ki rosszul. Példának itt van ez: egy amerikai muki próbaképpen megpróbált eladni egy netbookot eBayen és célbavette egy scammer. Emberünk egy házilag összeeszkábált papír netbookot küldött.
  • davidka003 #6
    Svindlerek?
  • Narxis #5
    Na végre, ők használták az eszüket.
  • bigjoe #4
    Az Apple meg jól bepereli a nőt, mert nem egy hivatalos boltban vett egy "Ipad"-ot. ;o)))
  • eto demerzel #3
    a dicevery csatornan vagy egy musor (cime nm jutt eszembe). ott 2 muki megy egy veri at az embereket. ott volt egy hasonlo resz mikor telefonakat adtak el igy.
  • Vazeratti #2
    Megérdemli, gratulálok neki!
  • Cat #1
    A cikkből kimaradt persze, hogy a feljelentés szerint két négerről van szó, az egyiknek ráadásul aranyfoga volt. Bizalomgerjesztő lehetett.