SG.hu

Angliai központot nyitott a HTC

A HTC, a mobil innováció és design egyik nemzetközileg is vezető vállalata ma megnyitotta új európai és nagy-britanniai központját Slough-ban.

Az új európai központ 6500 négyzetméteres. A létesítmény korábban az O2 nagy-britanniai központjaként működött. Az új központ az elkövetkezendő 12 hónapban 150 új munkahelyet teremt. Az esemény Ed Vaizy, a Kommunikációért, Kultúráért és Kreatív Iparágakért felelős miniszter támogatásával jött létre. A megnyitón részt vett Sukhjit Dhaliwal, Slough polgármestere, Peter Chou, a HTC vezérigazgatója, a HTC igazgatótanácsának tagjai, és Florian Seiche, a HTC EMEA elnöke. A cég folyamatos növekedést mutatott az elmúlt években, több mint 50 iroda tartozik ma már hozzá szerte Európában. Ez a HTC globális stratégiáját is befolyásolja új inspirációkat nyújtva a tervező- és mérnök csapatnak a vállalat egyre növekvő mobilkészülék portfoliójához,a helyi kultúrák sajátosságait sem figyelmen kívül hagyva.

A keleti kultúrát a nyugati ötletekkel ötvözve a HTC egy gyorsan bővülő fejlesztési környezetet és egy ember-központú üzleti modellt hozott létre, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a vállalat elismert globális márkává váljon. Az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) piacok saját központjának kialakítása a cégnek az elmúlt évek alatt tapasztalt gyors növekedését szimbolizálja. “A HTC egy rendkívül izgalmas utazáson vesz részt, a szerény indulástól a globális márka felé" mondta Peter Chou a HTC Corporation vezérigazgatója.


"A HTC minden területen növekszik 2011-ben; új, izgalmas tehetségeket csábítunk a vezetőségbe és azáltal, hogy a helyi piacokon az emberi erőforrásokba fektetünk, növeljük a cég iránti elkötelezettséget és a partnerekkel való együttműködést. Az új európai irodánk egy természetes következő lépés abba az irányba, hogy a régió iránti elkötelezettségünket megmutassuk, ezt az irodát bázisnak szeretnénk használni az európai mobil piac vezetéséhez az elkövetkező években." Az új iroda, a HTC UK és a HTC EMEA felső vezetésének, a sales és marketing osztálynak és a mérnök csapatnak ad otthont.

2010-ben a cég bevétele elérte a 9 milliárd dollárt, amely 93%-os növekedést mutat az előző évhez képest. Idén az első negyedévben 9.7 millió eladott okostelefonnal büszkélkedhetnek, ez 192%-os éves növekedés és 6%-os növekedés az előző negyedévhez képest. 2011 első negyedévében az okostelefonok eladása az EMEA régióban 67%-kal növekedett az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!