MTI

Kate Middleton Obamánál is népszerűbb a világhálón

Vilmos herceg menyasszonya, Kate Middleton már Lady Gaga énekesnőnél és Barack Obama amerikai elnöknél is jobban érdekli a világhálón szörfözőket, legalábbis a Yahoo keresőlapján.

Nem sokkal a pénteki menyegző előtt a menyasszony minden tekintetben a legkeresettebb az internetes óriás keresőjében, az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában kétszer annyian érdeklődnek Kate Middleton, mint a vőlegény Vilmos herceg iránt. A Yahoo adatai szerint az amerikaiakat jobban érdekli a walesi herceg jegyese, mint a briteket, Middleton kisasszonyra ráadásul Barack Obamánál, Lady Gagánál, Donald Trumpnál, David Beckhamnél és Britney Spearsnél és más hírességeknél is többen keresnek rá.

Érdekességként jegyezte meg a Yahoo, hogy Vilmos öccsének, Harry hercegnek a barátnője, Chelsy Davy iránt is jócskán megnőtt az érdeklődés az esküvő hetében. A keresőbe sokan írták be ezekben a napokban a "Mennyi az idő Londonban?", a "Ki lesz Anglia következő királya?" és a "Milyen címet kap Kate Middleton, ha férjhez ment Vilmoshoz?" kérdéseket - tudatta a Yahoo.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Komolytalan #2
    Még jó hogy népszerűbb - mennyivel jobban néz már ki :-D
  • duke #1
    "Kate Middleton Obamánál is népszerűbb a világhálón"

    Na erre valaszolt Bin Laden allitolagos kinyirasaval Obama, mert nem tudta elviseli, hogy nem rola szolnak a hirek.