Napi Online

Új mobilokat kapnak a költségvetési szervek

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felügyelete alá tartozó Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) mobiltelefonok szállítására írt ki nyílt közbeszerzési eljárást.

A mobilokat a központosított közbeszerzési rendszerhez tartózó és az ahhoz önként csatlakozó szervezetek számára szerzi be a KSZF, egy évre, nettó 175 millió forint keretösszegben - derül ki a KSZF ajánlati felhívásából. A költségvetési szervek saját, illetve az EU Alapokból származó forrásokból is finanszírozhatják a beszerzést. Az eljáráson alsó, közép és felső kategóriás készülékekre lehet ajánlatot tenni. Az ajánlattételi határidő április 22-én jár le. A szerződéskötést május közepére tervezi a KSZF.

Azok a pályázók indulhatnak az eljáráson, amelyek rendelkeznek 2010-ben legalább nettó 100 millió forintos árbevétellel, a mobitelefon-értékesítésre vonatkozóan pedig 50 milliós bevétellel. Az ajánlattevőnek és tíz százaléknál nagyobb mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozójának igazolni kell az elmúlt három évben (2008-2010) összesen legalább hat, különböző felhasználónak teljesített referenciamunkát, és ezek közül kettő teljes értékének meg kell haladnia a nettó tízmillió forintot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!