MTI

3 dollárért nézhető meg a Sötét Lovag a Facebookon

Filmet nézni, közben "kommentelni", csevegni és szörfölni: a médiafogyasztás egyre inkább a sokszínűség felé halad, ezt ismerte fel a Warner Bros. stúdió is, amely tájékoztatása szerint elsőként kínálja forgalmazásra filmjeit a Facebook közösségi portálra.

A The Hollywood Reporter című filmes szaklap szerint a patinás stúdió A sötét lovag című Batman-epizóddal nyitja a sort, és további alkotások is elérhetők lesznek az elkövetkező hónapokban. A sötét lovag már több mint 3,9 millió rajongót számlál a világ legnépszerűbb közösségi portálján, ők három dollárnak megfelelő összegért nézhetik meg a filmet, amely 48 óráig áll rendelkezésükre. A felhasználók bármikor megszakíthatják a vetítést, be- és kijelentkezhetnek, szörfölhetnek és cseveghetnek a filmnézés ideje alatt.

A szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, egyelőre nem tudni, hogy további országokra is kiterjesztik-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vg #3
    Már egy ideje befolyásosabb mint Billy, ugyanis facebookot nem csak MS termék alatt lehet használni, hanem (szó szerint) mindenen...
  • fozerl #2
    Ez a gyerek multi-tripla milliárdos lesz egy éven belül, Billy Gecnek vége.
  • lacyb #1
    Ez mekkora ökörség...
    Most vagy filmet nézek vagy közösségi életet élek (már aki ..mert az is egy..)
    Ráadásul 3$ az már összemérhető egy mozijegy, vagy kölcsönzés árával, legalábbis ft alapon.
    Azt a pici tényt nem elhanyagolva, hogy mégis milyen felbontású és hangú filmmel örvendeztetik meg a facebookos felhasználót ezért a pénzért.
    Gondolom nem fullHD ...