Berta Sándor

Különleges ajándékok karácsonyra

Az ünnepek közeledtével egyre több embert foglalkoztat, hogy milyen ajándékokat vegyenek a szeretteiknek. Különösen az okoz problémát, ha az illető rajong a számítástechnikáért. A fejlesztők azonban rájuk is gondoltak.

A wtfjeans nadrág hasznos lehet olyanoknak, akik rendszeresen magukkal hordják iPhone vagy az iPod Touch készüléküket, esetleg az USB-kulcsaikat. A farmeren különleges zsebeket alakítottak ki kifejezetten az ilyen adattároló eszközök, a mobiltelefonok és más fontos kütyük számára. A nadrág anyagát kifejezetten úgy alakították ki, hogy a zsebekben elhelyezett készülékek érintőképernyőin még véletlenül se látszódjon meg az ujjlenyomat. Az egyetlen hátrány a rendkívül magas ár: a wtfjeans ára ugyanis potom 110 euró.


Ha már az öltözékeknél tartunk, a különleges nadrághoz nem mindennapi öv is dukál. Ilyen a speciális IDE-öv, amelyet egy IDE-kábelből készítettek. A wtfjeanshez és az IDE-övhöz passzol a Wifi Shirt 2.0 nevű különleges póló, amely négy AAA-elemmel működik és amely automatikusan felderíti, illetve felismeri az IEEE 802.11b és IEEE 802.11g vezeték nélküli hálózatokat. Amennyiben talál ilyeneket, akkor ezt kék fénnyel jelzi. Minél magasabb a jelerősség, annál több kék színű csík gyullad ki a pólón. A termék 29,90 euróba kerül és M, L, illetve XL méretben kapható.


Végül, de egyáltalán nem utolsósorban a ruházati összeállítás nem lehet teljes a Neon Green Capsoul Backpack nevű napenergiás hátizsák nélkül, amely rendkívül sok helyet és zsebet kínál a különböző mobil eszközök számára, sőt, még egy gördeszkatartó résszel is rendelkezik. A nagy méretű napenergiás panelhez még egy akkumulátor is jár, hogy akár esőben is el lehessen látni árammal a magunkkal vitt készülékeket. A hátizsák ára 180 dollár.


Ugyan ezek a kiegészítők nem a legolcsóbbak, de az biztos, hogy a családtag vagy az ismerős igazán egyedi ajándékokkal gazdagodhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • B0nFire #12
    Ez a nadrág azért jó, mert a zsebesnek ezután egy percig sem kell gondolkodnia, hogy vajon mit rejthettek abba a zsebbe! Azt meg ugye nem hiszi senki, hogy egy ügyes zsebes nem lopná ki egy szempillantás alatt az ájfónt belőle! Legalább zárt lenne, tépőzárral, vagy cipzárral, azzal már nehezebben boldogulna (sehogy). Így csak össze kell csípni alul, és már ki is bújt a teló.

    Szvsz még az okostelefon fényképét is rá kellett volna szitázni kívülről.

    Egy ilyen napelemes hátizsák helyett sokkal jobban örülnék, ha valaki a tropára ment laptop-akksim helyett megdobna egy újjal, mert potom 25 rongyba kerül!
  • torzsvendeg #11
    bullshit
  • kvp #10
    Lassuk:
    -nadrag: extra nagy meretu zseb elol, benne torlokendo beles, ez hasznalhato, de draga (es szerintem rossz helyen van a zseb)
    -ov: vicces, de remesen nez ki
    -polo: megnezte valaki, hogy mekkora aramkori panel van a belsejere tepozarazva? ez kb. egy lovagi pancel kenyelmet kombinalja egy mellkasra szerelt neon hirdetotabla praktikussagaval :-)
    -taska: a napelemek miatt jo ha valakinek aram kell a sivatag vagy az esoerdo kozepen, viszont laptophoz ez keves, csak egy kisebb usb-s telefon tolto kapacitasat hozza (muholdas mobiltelefon toltesere az oserdo kozepen az expedicio sokadik napjan viszont hasznos)

    Osszesegeben ajandeknak nem igazan jok, viszont legalabb dragak.
  • bigjoe #9
    Basszus informatikusok vagyunk nem idióták!
  • Thaison #8
    Azért ezek már nagyon beteg ajándékok:) Jó lehet hogy a techmániások-nak tetszik meg a kockáknak, de én biztos hogy ha ilyen ajándékot kapnék tovább ajándékoznám...! Nah mind1, ízlések és pofonok. Az öv amúgy ötletes...
  • Szefmester #7
    Ha le akarod töröltetni a kijelzőt akkor vegyél a kínaiban egy bóvli farmert és vegyél pl egy szemüveg törlő kendőt, és egy varrni tudó ismerőssel kombináld. Olcsóbban és egyszerűbben összehoztad.

    Nekem innen az öv tetszik, és a hátizsák. :)
  • Cat #6
    "Letörli a kijelzőt?"

    A honlapja szerint pontosan ezt csinálja, azaz nem kell tokba rakni a telefont.

    Micro-fiber iPhone protection
    Forget iPhone cases. Our special micro-fiber interior protects your iPhone or iPod touch, as well as cleaning it when you take it out. The iPhone, that is.
  • caprocorno #5
    Azt mondjátok, jó a nadrág... na de mire? Nem értem, nem tudom fölfogni:( Letörli a kijelzőt? Vagy mi van? Mi az, hogy "anyagát kifejezetten úgy alakították ki, hogy a zsebekben elhelyezett készülékek érintőképernyőin még véletlenül se látszódjon meg az ujjlenyomat" ez most azt akarja jelenteni, hogy letörli? Ez egy baromság szerintem. A többi viszont tetszik:)
  • viasz #4
    Neeeeeeeeeeeee. Ilyen öv kell nekem!!! Ez baromi ötletes!!
    A póló is feka.
    A hátizsák elmegy.
    A nadrág viszont vicc.
  • RecoPhile #3
    mi ebben olyan jó? mivel tud többet, mint egy átlagos farmer? :D