SG.hu

A versenyképességet félti a különadótól a Vodafone

A Vodafone Magyarország közleményben hozta nyilvánosságra álláspontját a távközlési tevékenységet terhelő különadóról.

"A Vodafone Magyarország megérti a kormányzat azon szándékát, hogy a költségvetés számára további forrásokat teremtsen elő, annak érdekében, hogy az Európai Unió és a nemzetközi pénzügyi intézmények által elvárt hiánycélt teljesíteni tudja. Ám a távközlési különadó veszélyezteti az ország versenyképessége szempontjából nagyon fontos harmadik és negyedik generációs mobilhálózatok fejlesztését." - mutatott rá Marchhart Pál, a Vodafone Magyarország szabályozási ügyekért felelős vezérigazgató-helyettese.

"A különadó ránk jóval nagyobb terheket ró, mint versenytársainkra. Minden eszközzel arra törekszünk, hogy ügyfeleink és dolgozóink ebből a lehető legkevesebbet érezzék meg. Tárgyalásokat kezdeményezünk a kormányzattal az extra adó miatt veszélybe került, a fogyasztók érdekeit és a magyar gazdaság versenyképességét is szolgáló további fejlesztések sorsát illetően." - tette hozzá a vezérigazgató-helyettes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • polarka #2
    Nekem fontos lesz, ha olcsó és korlátlan lesz.
  • Komolytalan #1
    "Ám a távközlési különadó veszélyezteti az ország versenyképessége szempontjából nagyon fontos harmadik és negyedik generációs mobilhálózatok fejlesztését."

    Nem, nem fontos rajtatok kívül senkinek se. Fizessetek nyugodtan adót, és felejtsétek el a 3-4-5-6-7G-t.