MTI

Már élelmiszert is árul az Amazon

Már élelmiszert is árusít az Amazon internetes áruház német ága csütörtöktől. A "polcokon" összesen 35 ezer termék - zöldség, gyümölcs, hús, hal, de még különböző konyhák jellegzetességei és péksütemény is - szerepel.

"Ez a legnagyobb élelmiszerválaszték, amely Németországban az interneten elérhető" - mondta Christian Bubenheim menedzser. Az Amazon saját kínálata mellett hatvan partner is kínálja áruját az oldalon. Biotermékek, fair trade áruk, mediterrán specialitások és széles borkínálat várja a vevőket, akik vásárláskor csak egy számlát kapnak. "A kényelem fontos szempont volt számunkra" - mondta Bubenheim. A házhozszállítás a szolgáltatótól megszokott módon történik, Frankfurtban és Berlinben még a rendelés napján megérkezik a rendelés, amennyiben 11 óráig leadják.

Az ezredforduló táján online élelmiszer-áruházak egész sora nyílt meg, de legtöbbjük nem húzta sokáig. Időközben azonban megváltoztak a kilátások - vélekedett a menedzser. Az ellátás már csak a gyorsabb internetkapcsolat révén is sokat javult - magyarázta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trabiubi #1
    Azért azt ne felejtsétek el, hogy ez nem veheti fel a versenyt a kaja házhozszállító cégekkel. Kíváncsi leszek egy év múlva merre jut ez az egész.