MTI

Budapestre jön az OpenOffice.org

Az év egyik emlékezetes informatikai eseménye lehet a nemzetközi OpenOffice.org konferencia, amelynek Németország, Franciaország, Szlovénia, Spanyolország, Kína és Olaszország után most Magyarország ad otthont szeptember elején.

Több száz nemzetközi fejlesztő, multinacionális döntéshozó, nagynevű hazai és nemzetközi előadó érkezik Budapestre szeptember elején, hogy részt vegyen a nyílt szoftveres eseményen, az éves nemzetközi OpenOffice.org konferencián. Az eseményt a Magyarországi Nyílt Dokumentumformátum Szövetség szervezi.

A plenáris ülésnek a Parlament ad majd otthont - szimbolikus helyszín, hiszen számos civil szervezet, vállalat évek óta küzd azért, hogy a hazai közigazgatásban, az oktatásban, az állami szférában az ISO-szabvány ODF, a nyílt dokumentumformátum és általában a nyílt szabványok, valamint az ezekre épülő szoftverek az államigazgatási és intézményi felhasználók gépeire kerüljenek. A konferencia központi programja a Közép-európai Egyetemen zajlik, az esemény három napja alatt több mint ötven előadást tekinthetnek meg az érdeklődők.

Fontos, hogy a magyar fejlesztői és felhasználói közösség sikertörténetei, tapasztalatai, megoldásai se maradjanak ki a konferencia programjából. E cél elérésének érdekében a szervezők várják hazai előadók - fejlesztők és sikeres intézményi átállást végrehajtó informatikai vezetők vagy a közösség aktív tagjainak - jelentkezését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)