SG.hu

RGBY technológiás tévéket mutatott be a Sharp

A Sharp elektronikai vállalat az év legnagyobb sporteseménye, a Dél-Afrikai Futball Világbajnokság előtt mutatja be új AQUOS LE810 és LE820 LCD televízió sorozatát, amelynek modelljeit a cég saját fejlesztésű RGBY technológiájával láttak el.

A Sharp bemutatta két új AQUOS LED LCD tévé sorozatát, melyek különlegessége a cég saját fejlesztésű RGBY technológiája . A képpontokhoz negyedik színként hozzáadott sárga szín még pompásabb képet és ezáltal egyedülálló élményt biztosít a tévénéző számára - HD tévéadások esetén. "Az RGBY rendszerrel megnyitjuk a televíziózás negyedik dimenzióját, és lélegzetelállítóan pompás képminőséget viszünk a tévénézők otthonába. Mindeközben készülékeink kivételesen energiatakarékosak az új elegáns AQUOS dizájnnak köszönhetően igen vonzóak," mondta Hiroshi Sasaoka, a Sharp Electronics Europe vezérigazgatója.


Az RGBY technológiának köszönhetően kibővülő színskála és a színárnyalatok hajszálnyi különbségeinek még finomabb visszaadása leginkább az arany, a sárga, a zöld, a kék és a barna különböző árnyalatainak megjelenítésekor érhető tetten a képernyőn. A cég közleménye szerint a ezek a színek most még sugárzóbbnak és természetesebbnek tűnnek a Sharp új készülékein. Mindeközben az új AQUOS LCD televíziók kitűnő környezeti jellemzőkkel rendelkeznek, mivel jelenleg egyedül a Sharp képes a 132 centiméteres LCD televíziók fogyasztását 100 watt alá csökkenteni.

A televíziók kivételesen vékonyak, stílusos bevonattal rendelkeznek, emellett érintésvezérelt kezelőpanellel , forgatható üvegtalppal , megvilágított kezelőgombokkal, valamint keret nélküli üveg képernyővel lettek ellátva. A készülékek forgalmazása Magyarországon idén májusban veszi kezdetét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • T0nk #2
    Ez tök jó, de kicsit műnek tűnik. Főleg ugyanilyen technológiás kamera nélkül. Kb a két buzzeres "térhangzás" meg sub-bass kiemelésekkel lehet egyszinten. SZVSZ VPS.
  • Tetsuo #1
    3D nelkul? Ocska.. :)