MTI

Perez Hilton a legnépszerűbb a neten

Ismét Perez Hilton kubai származású amerikai blogger bizonyult a világháló legnépszerűbb személyiségének a Forbes magazin szerint.

A neves gazdasági folyóirat sorozatban harmadszor koronázta az internet leghíresebb személyiségévé Hiltont, akinek eredeti neve Mario Armando Lavanderia. Az ellentmondásos megítélésű blogger honlapjára havonta 7,2 millióan kattintanak rá, ezzel övé az ötszáz leglátogatottabb oldal egyike - hívta fel a figyelmet a Forbes.

A hírességekről tabuk nélkül beszélő Hilton a Twitteren is rendkívül népszerű, a közösségi oldalon hozzávetőleg 1,77 millió követőt számlál. A miami születésű, saját megfogalmazása szerint Hollywood leggyűlöltebb weboldalát működtető blogger 2009-ben többek közt a melegházasságok ügyének felkarolásával hívta fel magára a figyelmet. Hiltont a Miss USA szépségkirálynő-választás zsűrijébe is meghívták, ahol emlékezetes pillanatok keretében faggatta Kalifornia szépét az azonos neműek házasságkötéséről alkotott véleményéről.

A Forbes listáján Michael Arrington, a TechCrunch nevű blog vezetője foglalja el a második helyet. A harmadik Pete Cashmore, a szintén nagy látogatottságnak örvendő Mashable.com technológiai blog működtetője. Új szereplőként rögtön a negyedik pozíciót sikerült megkaparintania a Twittert létrehozó Evan Williamsnek és Biz Stone-nak, míg az ötödik Kevin Rose, a havonta 35 millió látogatót vonzó Digg.com közösségi hírportál atyja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #1
    fasza, egy celebbuzi a legnépszerűbb blogger...