MTI

Két férfi 217 ezer SMS-t küldött egy hónap alatt

Új SMS-rekordnak tapsolhat a világ: 217 ezer mobiltelefonos üzenetet váltott egymással egy hónap alatt két férfi az Egyesült Államokban.

Egyikük 29, a másik 30 éves, Pennsylvania államban élnek. Márciusban produkálták az új világcsúcsot, a korábbira 35 ezer SMS-sel vertek, illetve nyomkodtak rá. Üzeneteik persze nem voltak túl hosszúak, gyakran csak "Hellóztak". Kissé egyenlőtlen volt szorgalmuk: egyikük bő 140 ezerszer üzent, másikuk viszont még 80 ezerszer sem. Előbbi felesége igen ideges volt, mert sokszor képtelen volt felhívni férjét.

Ami az amerikaiak telefonszámláját illeti, nem féltek, hogy magas lesz, mivel korlátlan SMS-ezési csomagot választottak előzőleg. Ennek ellenére egyikük 26 ezer dolláros - 5,7 millió forintos - havi számlát kapott. Nem borítékban, hanem dobozban, mert csak abban fért el a kimutatás. Csupán a postaköltség 27 dollár 55 cent volt. A címzett reklamált a mobilcégnél, amely vizsgálja az ügyet.

A Guinness Rekordok Könyvének szerkesztősége még nem nyilatkozott, hogy elismeri-e új világcsúcsnak az amerikai duó SMS-ezését. A kategória korábbi Guinness-rekordját egy indiai férfi tartja, 2005-ben 182 ezer SMS-t küldött egyetlen hónap alatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #4
    Jah hat ilyen faszsag helyett csinalhattak volna vmi konstruktivot is.. de az O dolguk. :)
  • TeDDyRuSh #3
    Biztos klaviatúrán (PC-ről) nyomták az üziket:P
  • Taybore #2
    Most biztos ínhüvelygyulladással kezelik őket. Bolondok.
  • cateran #1
    hüpp-hüpp..olyan büszke vagyok rájuk...hiába no,a "fantasztikus"emberi teljesitmények mindig megdobogtatják a szivemet...ATOMOT NEKIK ORBITÁLIS PÁLYÁRÓL