SG.hu

Robusztus táblagép a Fujitsu Siemenstől

A jól felszerelt táblagépek teljesítményével és összes előnyével rendelkező, új STYLISTIC ST6012 különleges tolla és tábla-kialakítása támogatja a hagyományos papíralapú jegyzeteléshez hasonló munkavégzést.

A mindössze 1,6 kg-os STYLISTIC ST6012 Intel Centrino 2 processzortechnológiára épül. Opcionális integrált, nagy sebességű 3G/UMTS technológiájával a felhasználó bárhol és bármikor elérheti, frissítheti és összehasonlíthatja adatait. A merevlemez védelméről masszív ház és ütésérzékelő (ShockSensor) gondoskodik. Egyszerű kezelése és nagyfokú rugalmassága révén a táblagép fontos eszközzé vált a földmérőktől kezdve a szupermarketek üzletvezetőin és a piackutatókon át a kórházi személyzetig és a kárfelmérőkig, számos szakma képviselői számára. Utóbbiak a beépített ConfCamera segítésével fotókat is készíthetnek a keletkezett kárról.


A táblagépek egyik használati területe az értékesítés. A nagy dohánygyárak értékesítői például rendszeren felkeresik a főbb forgalmazási helyeket, a szivarboltokat, benzinkutakat és trafikokat, hogy személyesen vegyék fel az új rendeléseket. Ilyenkor felmérik a versenyt, a versenytárs márkák pozícióját és ismereteket gyűjtenek a piacon zajló marketingkampányokról és promóciókról. A táblagép kezelhetősége és rugalmassága révén ezeket az adatokat már a helyszínen fel tudják vinni a rendszerbe és bárhonnan szinkronizálhatják a központi adatbázissal. A valós időben összegyűjtött adatokat a rendszer azonnal feldolgozza. Az irodába visszatérve a gép dokkolóállomás és billentyűzet segítségével pillanatok alatt teljes értékű asztali géppé alakítható.

Szintén lényeges előny a digitális aláírás támogatása az automatikus kézírás-felismerés és az azt kiegészítő speciális szoftver segítségével. Ez különösen fontos az értékesítési és biztosítási környezetben, ahol az ügyfeleknek személyesen kell igazolniuk az átvételt, vagy aláírniuk a szerződést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!