SG.hu

Kétmagos táblagéppel próbálkozik a WayteQ

Nagyobb fokozatra kapcsolt a WayteQ: kétmagos xTaB-70dc táblagépet mutattak be, valamint egy újabb stratégiai partner van a vállalatnál.

A WayteQ xTAB-70dc táblagép Android 4.0-s operációs rendszerrel és kétmagos Cortex A9 1.5 GHz-es processzorral bír. 1024 x 600-as felbontású 7 hüvelykes kijelzőjének és kb 400 g-os súlyának köszönhetően útközben is kényelmes használatot biztosít. A cég bejelentése szerint elő- és hátlapi kamerával is rendelkezik, így a fényképezés vagy a videohívás sem jelenthet problémát a mindennapi használat során. Az elődök esetében megszokott funkciók, mint például a mini HDMI kimenet vagy a beépített szenzorok az xTAB-70dc-ből sem hiányoznak. A multimédiás tartalmak valamint az alkalmazások a 8 GB-os belső tárhelyen osztoznak, emellett Micro-SD kártyával tovább bővíthető a tárolókapacitás. A WayteQ xTAB-70dc táblagép bruttó 34.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kapható Magyarországon.


A WayteQ, az első kétmagos tabletjével egy időben újabb stratégiai partnerséget is kötött a felhasználói élmény folyamatos javításának jegyében. A Yoobao vállalattal való együttműködés értelmében a WayteQ Europe Kft. a kínai cég termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója, így a WayteQ kínálatában megtalálhatóak a Yoobao külső akkumulátorai, autós és hálózati töltői. A külső akkumulátorok – 5 különböző típusa - micro USB csatlakozón keresztül szinte bármilyen táblagép vagy okostelefon elengedhetetlen kiegészítőivé válhatnak. A Yoobao külső akkumulátorok 5 900 Ft-tól érhetőek el (4400 mAh).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!