SG.hu

7 collos táblagéppel támad az Acer

Az Acer ma bejelentette az Iconia B1-A71 tabletet, mely az olyan kezdő tableteseket célozza meg, akik egy könnyű társra vágynak, vagy azokat a családokat, akik egy újabb tabletet szeretnének gyermekeik számára.

7 collos méretével – ami megegyezik egy normál könyv oldalának méretével – a cég közleménye szerint a WSVGA (1024 x 600) kapacitív kijelző kényelmes e-könyv olvasáshoz, web böngészéshez, játékhoz és videók nézegetéséhez. Az Iconia B1-et könnyű kézben tartani és egy kézzel használni, egy háromszög alakú markolat a bal alsó sarkon még jobban segíti az egykezes használatot. Továbbá könnyedén lehet magunkkal cipelni egy táskában vagy kabátban 320 grammos kicsiny súlya miatt, mely révén az egyik legkönnyebb 7-collos tablet a piacon.


Az Android Jelly Bean operációs rendszerét 1,2 GHz-es kétmagos processzor futtatja. Előre néző kamerája csak 0,3 megapixeles, ezzel élő beszélgetést folytathatunk barátainkkal. A kamera a jobb felső sarokban van és vízszintes üzemmódban is működik. Az Iconia B1 8GB –os verzióban érhető el, de ez bővíthető a microSD csatlakozón keresztül. A vezetéknélküli kapcsolat mellett Bluetooth modul és GPS is van benne, akkumulátora 2710 mAh-es.

Ezzel együtt a cég kínálatában már három 10 collos Androidos, két 7 collos Androidos, egy 11" Windows 8-as és egy 10 collos Windows 8-os Hybrid Tablet szerepel. Az Acer Iconia B1-A71 várhatóan január közepétől lesz elérhető Európában és a Közel-Keleten, Magyarországon január végétől kerül forgalomba 44 990 Ft-os ajánlott áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hunwhite #1
    Telefonálni, sms-t küldeni lehet vele? :O