SG.hu

Sikeres olimpiánál ingyen tévé a Media Markttól

A Media Markt áruházak különleges, eddig Magyarországon soha nem látott ajánlattal készülnek a pekingi ötkarikás játékokra.

A Szurkoljon, hogy szurkolhassunk! elnevezésű kampány lényege a következő: Ha az esemény záróünnepségéig (2008. aug. 24.) 9-nél több aranyérmet szereznek a magyar sportolók Pekingben, a Media Markt visszafizeti a vásárlóknak az áruházlánc üzleteiben 2008. augusztus 8-án, 9-én és 10-én vásárolt televíziók és DVD-felvevők árát. Az akció bármely televízió és bármely DVD-felvevő megvásárlásakor érvényes, az augusztus 27-én kezdődő kifizetéskor pedig a vételár teljes összegét készpénzben fizeti vissza a cég.

A cég közleménye szerint tehát a három napig tartó különleges ajánlattal élő vásárlók a játékok ideje alatt nem csupán a magyar csapat sikeréért szurkolhatnak, de számíthatnak arra is, hogy augusztus végén az általuk vásárolt termékek teljes árát visszakapják. A rendkívüli ajánlat mind a 16 magyarországi Media Markt áruházban érvényes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mocoroga #8
    Zsidó Márk
  • Lumania #7
    Pláne, hogy nem 9 hanem 10-nél adja vissza a pénzt.
  • emile zola #6
    Vagy van egy jobb ötetem... lottózzatok, hasonlóak az esélyek, de a szelvény olcsóbb mint egy lcd:D
  • emile zola #5
    Nem gondoljátok, h miért épeen 9 arany esetén adja vissza a vételárat??? Csak nem azért, mert szinte semmi esélye nincs rá a magyar sportolóknak:D Sztem inkább ne vegyetk tv-t azokon a napokon, hacsak nem égett ki az otthoni:D
  • savior #4
    megvenni egy csomo tv-t, aztan meg szeptemberben eladni oket.
  • inv #3
    Megkéne venni a legnagyobb tv-t, azt a pár millkásat :) azért jó üzlet lenne ha fiszafizetnék
  • Lyan Kyj #2
    5-6 érem esélyes csak, de ettől függetlenül igen ötletes ajánlatnak tartom, remélem majd jönnek az adatok, hogy mennyivel ugrott meg azokon a napokon a bevétel.
  • artschiatwork #1
    mék' tv-t venni :)