SG.hu

Blogot indított a Kürt

Számos információbiztonsággal kapcsolatos kérdésre ad választ a Kürt Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. által létrehozott Biztonság-blog.hu.

Az oldal az üzleti és IT területen dolgozó szakembereket, valamint az információbiztonság iránt érdeklődő közönséget célozza meg írásaival. Legfőbb célja a tájékoztatás és a tanulás mellett az, hogy a biztonság területén jártas szakértőket folyamatosan ellássa friss és szakmailag megalapozott információval. A cég kiadott közleménye szerint a blog szakmai szemmel, de nem csak a szakma számára érthető nyelven szól a világot aktuálisan lázban tartó biztonsági kérdésekről.

Az oldalon a publikációk között mazsolázva olvashatunk a legújabb biztonsági trendekről, a vállalatokat érintő legfrissebb kihívásokról, biztonsági praktikákról, műhelytitkokról, esettanulmányokról, vagy akár a biztonság témakörében megjelent szakmai publikációkról szóló véleményekről. A néhány hónapig tesztüzemben működtetett blogon a Kürt szakemberei osztják meg tapasztalataikat egymással és szakma képviselőivel. A szerkesztő stáb nem titkolt célja, hogy a szakma "nagy neveinek" is felületet biztosítson a saját publikációk megjelenítésére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!