SG.hu

Adatközponti szolgáltatásokban erősít az Invitel

Bővülő adatközponti szolgáltatásait mutatta be partnereinek az Invitel. Jelszavuk, hogy „Használd a szolgáltató infrastruktúráját és termelj több profitot”.

A cég közleménye szerint az adatközpontokból nyújtott szolgáltatásaival nemcsak költségek terén, de biztonság, megbízhatóság és hatékonyság szempontjából is képesek bármilyen méretű vállalat számára optimális megoldást nyújtani. "Az Invitel célja, hogy adatközponti szolgáltatásaival hatékonyabb és gazdaságosabb működéshez segítse hozzá partnereit. Erre utal üzleti reggelink mottója is: használd a szolgáltató infrastruktúráját és termelj több profitot” - mondta el Marton László az Invitel ICT Üzletfejlesztési Igazgatója. „A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy IT-ra szakosodott szolgáltató képes lehet hatékonyabban, megbízhatóbban, biztonságosabban és olcsóbban üzemeltetni a céges informatikát, mintha házon belül oldaná meg mindezt egy vállalat” – tette hozzá.

A világ az előfizethető informatikai megoldások irányába halad és ez a trend egyre erősebb a hazai vállalatoknál is. Mindezt egyrészről a válság okozta költség-racionalizálási törekvések, másrészt a működési hatékonyság növelésének igénye magyarázza. A kiszervezett informatikai szolgáltatások teljes termék skálája megtalálható a vállalat portfoliójában. A standardizált bérelhető szerverektől, az egyedi rendszerintegrációs megoldásokig, bármely méretű vállalat számára képes hatékony megoldást nyújtani a szolgáltató.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!