Berta Sándor

USB-s karácsonyfa és képtároló kulcstartó

A karácsony közeledtével egyre többen fedezik fel az online ajándékvásárlásban rejlő lehetőségeket. Az egyes boltok kínálata jelentősen eltér egymástól, azonban elmondható, hogy mindenki megtalálhatja az ízlésének és a pénztárcájának megfelelő ajándékokat.

A számítógépekről működtethető karácsonyfa szinte minden internetes áruház kínálatában megtalálható, de a német Arktisnál rendelhető akár USB-portra csatlakoztatható kávémelegítő, billentyűzet-porszívó, légfrissítő, lábmelegítő és akvárium is.

Aki James Bondnak vagy Michael Knightnak szeretné érezni magát, az megveheti az ITDS osztrák online boltban az icool cég M700 típusú, mindössze 56 gramm súlyú készülékét, amely egyszerre óra és a 900, illetve az 1800 MHz-es GSM-hálózatban használható, 1,3 colos színes kijelzővel büszkélkedő, teljes értékű mobiltelefon.

"A képernyőn videókat is lejátszhatunk. A telefonálást a beépített hangszórók segítik, de csatlakoztatható Bluetooth-headset is. Van naptár- és stopperfunkció" - mondta Daniel Schreiber, az ITDS üzemeltetője. A MicroSD-helynek köszönhetően a készülékbe beépített memória 2 GB-tal tovább növelhető és az integrált kamerával 640x480 képpontos maximális felbontású képek készíthetők. Az icool M700 akkumulátora készenléti módban 180 órán át működik, míg a beszélgetési idő 160 perc. A különleges óra ára 230 euró.

Persze, aki szeretne és a pénztárcája is engedi, vásárolhat luxustáskát a mobiltelefonjához. A Louis Vitton egyik modellje például potom 280 brit fontot kóstál. Igaz, aki akár ezer eurót vagy többet is kiad egy mobil készülékért, az nem fogja sajnálni ezt az összeget egy táskáért sem.

A Catcorner cég egy új kulcstartót ajánl a karácsonyra. A C2 nevű eszköz egy 1,1 colos színes kijelzővel büszkélkedhet, a beépített négy megabájt memória pedig akár 56 fotó tárolására is alkalmas. A multimédiás kulcstartót működtető akkumulátor üzemideje maximum 4 óra és még egy USB-port is van, amelynek a segítségével a készülék összeköthető akár egy számítógéppel, a notebookkal vagy a digitális fényképezőgéppel. A csomagban található még egy szoftver is. A kulcstartó ára mindössze 18 euró.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • exhile #9
    juuj gecc be kell szereznem egy ilyet :D adok egyet a mamámnak is...most elképzelem mikor a WS Teleshop árulja "TIZENKILENCEZERKIENCÁSZNYÓCVANKILENCFORINTÉ" a magáé!!! NE HABOZZON RENDELJE MEG MOST! fél év és figyeljétek igazam lesz :D
  • pbanfa #8
    Ilyen nekem is van. A cégnél kaptam egy beszállítótól. Technikai ember lévén egyből szétszedtem. Mint kiderült a 110C fok-os hőmérsékletet 2db ellenállással érik el. Az értékére már nem emlékszem, de amikor megláttam, egyből letettem róla, hogy kipróbáljam!
    Mindeneseter azóta is ott van az asztalomon, mert poénnak nagyon jó!!! Persze made in China! :-)
  • Mirtil #7
    A képes kulcstartó slágertermék lett, már a tescoban is azt nyomják.
  • NeoMaN #6
    Mért, 56képet mifasznak nézegetnél 4 órán keresztül?
    :))))
  • NeoMaN #5
    A "normálisabb" fajtához külső tápot is mellékelnek.
    :D
  • Kovász #4
    Ilyen kulcstartót már mindenhol árulnak, van több féle is...
  • Frosty01 #3
    van olyan kávémelegítőm :DDDDDDDDD
    nem meríti a laptopot mert kb annyi áramot használ mint egy darab led :CCC kávémelegítésre tökéletesen alkalmatlan. viszont usb hubnak tökéletes mert kör alakú (+4 usb izé van az enyémen)
  • Tom Tom #2
    Az a kulcstartó nem is lenne rossz de 4 órás üzemidő hát kb lóf**z...
  • Akuma #1
    Kávémelegítő wow, rendesen le is meríti a laptopot, persze a kép csak illusztráció, de ez lemaradt :)