Berta Sándor

USB-re dugható ajándékok karácsonyra

Célzottan a számítógépőrültekre számítva monitorra aggatható fénydíszek, világító hóemberek és dobot verő mikulások is megtalálhatók ma már egyes online áruházak kínálatában.

Az USBGeek.com nevű oldalt kifejezetten a "kockák" igényeihez mérten hozták létre, nekik, és az őket megajándékozóknak nyújt segítséget a PC-k és a notebookok karácsonyhoz méltó módon való feldíszítéséhez. A honlap termékkínálata rendkívül széles. 17 dollárért például kapható olyan színes fénydísz, amely a monitorra szerelhető és amelyet az USB-portra kell csatlakoztatni. A 16 kis égőből álló kollekció piros és zöld színekben pompázik. A webáruház ajándékba ad a csomaghoz egy speciális karácsonyi egérpadot és egy kalapot is.


De a kínálatból nem hiányozhatnak a miniatűr világító fenyőfák és hóemberek, valamint karácsonyi motívumokkal díszített és beépített mikulással büszkélkedő számítógépes egerek, valamint dobverővel ellátott hóemberek és mikulások. Ezekkel a kiegészítőkkel bármely munkaállomás környezete meghitt karácsonyi hangulatú hellyé változtatható. A talpalávalóról egy a Jingle Bells taktusaira éneklő mikulás gondoskodik, aki elemekkel vagy USB-portra kötve egyaránt működtethető.

A Thinkgeek portálon bárki vásárolhat robot hóembert, akinek a tekintete piros és kék színekben villódzik. Persze vannak akár hasznosnak is tekinthető ajándékok is, ezek közé tartozik például az USB-s mikroszkóp, a napenergiával működő miniautó vagy a tenyérnél alig nagyobb méretű helikopter. Persze bármilyen ajándékot is adtunk szeretteinknek, legyen az bármennyire mosolyra fakasztó vagy elgondolkoztató, a legfontosabb az ajándékozás öröme.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akex #4
    http://www.bigyoshop.hu/index.php?oldal=termek&kat=17&PHPSESSID=a87289450e9ae5dfbf13a00cf752159e

    Ez telis tele van USB-s bigyókkal
  • takysoft #3
    nevetni fogsz, de létezik.
  • Csi9aa #2
    USB vibrátort a népnek :p
  • lpmaskmancick #1
    hát ez má fáj