SG.hu

A T-Com ügyfeleit célozza az EnterNet

A mai napon bevezetett 3+2 díjcsomaggal az EnterNet a szolgáltató váltókra is gondolt, korlátlan internetet és teljes összegben lebeszélhető telefondíjat kínál kedvező áron a T-Com szolgáltatási területen lévő ügyfeleinek.

Az EnterNet telefonszolgáltatásával új lehetőséget kínál T-Com előfizetéssel rendelkező ügyfelei részére. Amennyiben a megrendelőnek van T-Com előfizetése, dönthet úgy, hogy továbbra is ennek a szolgáltatónak az előfizetője marad, de az EnterNeten keresztül bonyolítja le a beszédforgalmat, azaz kimenő hívásait. Az EnterNet 3+2 díjcsomag telefon percdíjai jelentős megtakarítást jelentenek a T-Com szolgáltatási területen lévő ügyfelek részére.

Az ADSL segítségével a már meglévő telefonvonalon egy időben lehet internetezni és telefonálni. Az EnterNet 3+2 díjcsomag a mai naptól érhető el, bruttó 5000 Ft-os áron 1 megabites sávszélességet tartalmaz - bruttó 3000 Ft-ért korlátlan ADSL internet, illetve 100%-ban lebeszélhető telefondíj bruttó 2000 Ft összegben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • schumifun5mal #2
    Fura, hogy telefon előfizetési díjról beszélnek, miközben egy másik bekezdésben meg arról írnak, hogy "Amennyiben Ön T-Com (Matáv) előfizetéssel rendelkezik, dönthet úgy, hogy továbbra is ennek a szolgáltatónak az előfizetője marad, de az EnterNeten keresztül bonyolítja le a beszédforgalmat, azaz kimenő hívásait."
  • toyotakacsa01 #1
    Jól értem,hogy a t-com havidíj megmarad, és plusz 5000-ért kap adsl-t és 2000 ft lebeszélhetőséget?
    Akkor ez azoknak nem oldja meg a gondját, akik sokallják a 3500 ft-os t-com havidíjat.
    Nekem szerencsére minimál van, igazából az se kellene, mert nem használom a telefont.