SG.hu

A mobil Napster miatt kapott díjat az Ericsson

Az Ericsson (NASDAQ: ERIC) elnyerte a Mobile Entertainment 2007 Award for Best Managed Services Platform (Mobilszórakoztatás 2007 Díj a legjobb menedzselt szolgáltatások platformért) díjat a Napster Mobile sikeres nemzetközi beindításáért, valamint egyéb tartalomintegrációs szolgáltatásokért.

A díjat tegnap adták át Londonban a Mobile Entertainment Awards díjátadó gáláján. Az egyes kategóriák győzteseire a tartalomszolgáltatási iparág körülbelül 400 vezető képviselője szavazott. A Mobile Entertainment Awards kiemelte a tartalomüzlet egészében tett erőfeszítéseket, továbbá egyaránt elismeréssel jutalmazza a szórakoztató alkalmazásokat létrehozó vállalatokat, és azokat a vállalatokat, amelyek megteremtik a hátteret ezen alkalmazások kialakításához.

Hans Vestberg, az Ericsson globális szolgáltatásokért felelős üzleti egységének vezető alelnöke és vezetője nyilatkozatában kifejtette: "Büszkeséggel tölt el minket, hogy a megrendelőink mellett a mobilszórakoztatási iparág is értékeli és elismeri a Napster Mobile-t és egyéb zenei és tartalomszolgáltatásainkat. Az Ericsson igen erőteljes kínálattal van jelen mind a multimédiás szolgáltatásokon belüli innovációs és fejlesztési képességek, mind a globális szolgáltatási szervezetünk terén."

Jan Wäreby, a multimédiás üzletág vezető alelnöke és vezetője elmondta: "A zene az SMS után a második legnépszerűbb mobil adatátviteli szolgáltatás a fogyasztók körében, és úttörő szerepe van a digitális fogyasztás felé vezető úton. Menedzselt szolgáltatásaink és multimédiás kínálatunk révén a kategória legjobb zenei szolgáltatásait szállítjuk megrendelőink részére."

A Napster Mobile részét képezi az Ericsson menedzselt szolgáltatások hosztolására vonatkozó kínálatának, amely keretében az Ericsson végpont-végpont szolgáltatásokat nyújt, gondoskodva a rendszerintegrációról, a hosztolásról, valamint a szolgáltatások napi működésének menedzseléséről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!