MTI

Internetes árverés Paris Hilton cuccaira

305 dollárért - csaknem 60 ezer forintért - kelt el Paris Hiltonnak egy ebeledeles konzervdoboza egy internetes árverésen - ráadásul üresen.

A röpke börtönélete révén még híresebbé vált híresség egy használt fogkeféje is megért valakinek pontosan ugyanennyit. Egy üres kólásdobozáért viszont csak 51 dollárt - 10 ezer forintot - adott a legbőszebben licitáló. Ennél jobban szerepelt két üres és ugyancsak használt boríték, amelyet Hilton a börtönben kapott képhez: 510 dollárt - csaknem 100 ezer forintot - adtak értük. Hogy még mire voltak vevők Hilton szemetéből, arra nem tért ki részletesebben a jelentés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AtisH #5
    Na és mi van azokkal akik elolvasták ezt a cikket és még irogatnak is ide??????
  • djukel #4
    Két embercsoportot kéne agyonütni. Azokat akik vásárolnak az árverésen és azokat akik Paris Hiltont bemenedzselték ebbe a szaros bulvárvilágba.
  • ginew #3
    és ha a mai használt wc papirom kiveszem az aknából és feldobom ebayre mint paris ezzel törölte cimmel, keresek vele sok pénzt? sztem egy milliárdos nem foglalkozik ilyen árverésekkel... csak a nevével visszaélve egyesek meggazdagodnak... hmmm menek kukázni:)
  • Raptor 2 #2
    :D Sok csicska...ráadásul Paris kibaszott csúnya szerintem...
  • HJPOWER #1
    Én már lecsaptam az egyik szaros tangájára, mindjárt teszem is fel valami aukciós oldalra ;) Ezen fogok meggazdagodni!!!
    Szánalmas!